Olyckor

Det var så här att jag hittade en näckros som jag tyckte var dåligt planterad för den bara flöt runt. Så jag bar iväg den och satte den ovanpå jordkällaren. Det blev en himla jämmer när Dagishusse fick veta vad jag hade gjort. Men jag tyckte inte det var så tokigt. Jag hörde hur han gnällde lite till Matte. Hon suckade lite, menade att jag väl tyckte jordkällaren var det finaste stället jag kunde sätta den på.

Nåväl, jag och Matte cyklade en runda medan Dagishusse gjorde middag. Efter ätandet skulle Matte ta en dusch. Då hördes plötsligt ett vrål inifrån badrummet. Jag skyndade dit och så även Dagismatte och Dagishusse. Matte hade halkat och slagit i knäet och underbenet rejält i kaklet. Det gjorde nog jätteont, åtminstone lät det så på Matte. Det var nämligen blött på golvet i duschen för kranen var inte helt avstängd. Kan det ha varit Dagishusse som glömde den. Ja, vad ska man tro. Plötsligt tedde sig näckrosens öde sig mindre viktigt i alla fall.

Nu haltar Matte omkring, knäet ser ut som en fotboll och hon känner sig lite jämmerlig. Hoppas det blir bättre tills imorgon. Åtminstone till fredag måste det vara bra men det tror hon att det är, åtminstone mycket bättre.

Trots olyckorna blev det några bilder på mig idag.


Jag och mitt däck!



Jag med en fiiiin pinne!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja vad brukar man säga: En olycka kommer sällan ensam...



Vilken tur att det inte slutade olyckligare med din matte. Nu får vi hoppas att fotbollsknäet har förvandlats till ett tennisbollsknä redan imorgon bitti och sedan till ett pingisbollsknä för att sedan vara tillbaka i sitt ursprungsskick.



Ang näckrosen, gick det inte bara att lägga tillbaka den där du tog den ifrån och så hade det varit bra med det?

2008-06-03 @ 23:34:55
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: (Medicin)pinnen

Om knäet ser ut som en fotboll kanske det borde tappas ut lite ur knäet? Då läker det ju fortare också ser man också om det hänt något allvarligt iknäet. Men det kanske "bara" var svullet från närkontakten med kaklet och ingen annan utgjutning. Du får höra med matte vad hon tror.

2008-06-04 @ 09:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0