Inte som vanligt

Jag trodde matte skulle åka till jobbet. Det trodde hon nog själv också tills hon insåg att det inte gick. Hon har varit krasslig och fick helt enkelt stanna hemma och i sängen. Fast vi har gått promenader ändå, jag har sprungit mycket ute på fältet och det gillar jag. Matte ska vara hemma imorgon också för hon är fortfarande dålig. Jag har absolut inget emot att matte är hemma men det är knepigt att se henne stillsam och trött. Jag blir ju också lite låg. Jag har gått efter matte överallt idag, nosen i henes knäveck. Hon säger att jag är en mammagris men då kontrar jag med att hon är en grismamma.

Nu har det förresten bestämts att jag ska ha mitt nya foder framöver. Det innebär att mina gamla säckar med mat ska skänkas bort till djurens vänner. Matte köpte många säckar billigt och det var ju inte så smart när det visade sig att ett annat foder är godare. Men det är ju inte bortkastat ändå för det finns andra hundar som gärna äter den maten. Idag har matte också rensat ut gamla ben ur mina låda. Det får hon gärna göra nu när vi nyligen varit på Teba för jag vet att det finns nya som väntar på mig. Teba är faktiskt världens bästa hundaffär tror jag. Vilken tur att matte upptäckte den. Tror bestämt det var Elliots matte som tipsade henne.

Jaha, det blir definitivt en stillsam kväll. Överlag blir det nog en rätt stillsam vecka. Men nästa måndag drar lydnadskursen igång. Det blir lajbans. Eller inte...ska försöka hålla mig i pälsen men det är svåååårt.

Kommentarer
Postat av: Elliot

ja du vi har tur som kan få välja vad vi vill äta...
somliga får vara glada att dom har något alls=(
Några kommer att bli glada över dina skänkta säckar.Var så säker=)
pussingar från E(som oxå e en Orijen-ätare)

2008-03-10 @ 23:35:45
Postat av: Lakrits

Ja, världen är orättvis och vi har det bra. Fast jag har puss och busbrist. Det kan ingen mat i världen bota.

2008-03-11 @ 09:40:50
Postat av: Wallander

Elliot, var du riktigt ärlig nu när du skrev att du är en Orijen-ätare?

Lakrits, vi skall snart snart reda bot på puss & lek bristen!

2008-03-12 @ 00:04:04
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

Ja jo nä kanske,meeen de gånger jag äter så äter jag upp!Dom e lite godare än mina vanliga kulor...även om jag inte gör vågen precis../e-type

2008-03-12 @ 21:28:53
Postat av: Lakrits

Jag äter faktiskt upp varje gång. Ibland får jag något gott efteråt, som en äggula eller köttbulle eller så.

2008-03-13 @ 21:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0