kusinträff

Ikväll åkte vi till mattes kusin i Malmö. Det var först lite bry  att hitta dit och sedan värsta jakten på parkeringsplats. Det var nämligen städdag på många parkeringsplatser (låter helkonstigt i mina öron) och då fick man böter om man stod där. Och de andra platserna var på grund av städningen fullsmockade. Men men, efter tjugo minuters letande hittades en plats fem minuters promenad bort. Välbehövligt att sträcka på benen tyckte jag. Matte klagade över kylan.

Det hände inte mycket hos kusin Karin för min del. Hon och matte smörjde kråset med mat och verkade ha trevligt, jag fick en tuggstång med skinksmak, sedan låg jag och vilade mest. Jag tyckte det kändes skönt att komma hem sedan men visst är jag glad att jag får följa med, vill ju inte vara utan matte på kvällarna. När vi kom hem fick jag faktiskt lite mat och det satt fint. Nu är det sängen som gäller.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Oj, det verkar visst vara något med Malmö och parkeringsplatser nästan varje gång ni kommer på besök.

Sedan kan jag oxå säga att vissa ställen att följa med till är lite roligare än andra... men du slapp ju som sagt att vara utan din matte.

2008-03-07 @ 22:26:05
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0