Snöig kursstart

Det var väl typiskt att det blev ett himla snöoväder just nu vi skulle börja ny kurs (tävlingslydnad). Men vi var en tapper skara på fem stycken plus instruktören Bent. Jag såg inte mycket av honom för all snö som yrde men han verkade sympatiskt tycker jag. Pratade mycket om kontakt enligt matte, något som vi verkligen måste jobba med (också enligt matte). Bitvis tittar jag jättebra på matte men så glömmer jag mig. Oj vad jag glömmer mig ofta. Jag var också ganska sprallig ikväll men något tillfälle till smit bjöds inte. Fick knappt hälsa på Wallander. Men jag fick en present av honom som hans mor överlämnade till matte. Det var en scarfs där det står hot dog. Svart med vit text. Och så hjärtegodisar i ett hjärta. Jag blir så rörd. Snyft, snyft. Vilka fina vänner man har turen att ha. Och i lördags fick matte godis av Helene (som hon började snaska av redan på vägen hem fast hon hade fått förhållningsregler att vänta tills hon kom hem).

På lördag fyller mina två bästisar Wallander och Elliot år. Då blir det presenter från mig och matte. Men vi har ett par dagar på oss att fixa färdigt allt.

Vi hade tänkt oss en stadstur i veckan om Wallander och hans mor hade kunnat men jag vet inte hur vädret blir. Snöstorm kan vi vara förutan. Fast det är ganska kul med snö. Men mattes min var väldigt dyster, hon vill inte alls ha vinter igen.

Förresten Wallander, jag har aldrig haft scarfs förr. Har du några bra knyttips? Bara jag får på den så ska jag ha den nästa gång jag kommer till stan.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Usch ja, bättre start på tävlingslydnadskursen kunde vi allt ha fått idag än detta snökaos.

Kul att både du & din matte uppskattade era små presenter. Men jag förstod att din matte inte skulle kunna bärga sig i lördags, hon tjuvöppnade nämligen ditt påskägg idag oxå. MOR och jag har bestämt att om hon fortsätter att tjuvkika så får hon inga fler överraskningar. Kanske tåls det att tänka på för henne.

Be din matte hjälpa dig med scarfsen, den skall knytas med en knut i nacken och sitta så att man kan dra den över huvudet utan att knyta upp den. Visst var texten väldigt passande för dig? HOT DOG, du är ofta ganska het och för mig är du en riktigt HOT tjej. Stadspromenad tar vi mer än gärna någon kväll, jag har kommit på en ny korvatjolla som vi måste testa.

2008-03-17 @ 23:59:58
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Matte Marie

Ojdå...det var hårt av dig och din MOR Wallander. Bara för att jag är nyfiken av mig. Och jag som klarade hela adventskalendern utan att tjuvöppna, det tycker jag var bra gjort. Alla kan få återfall... jag ska försöka bättra mig.

2008-03-18 @ 19:39:47
Postat av: Wallander

OK Marie, du är förlåten, men upprepa det inte bara...

2008-03-18 @ 22:22:36
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Matte Marie

Puh...det var tur för mig. Jag ska verkligen bättra mig, man vill ju inte riskera att bli presentlös.

2008-03-19 @ 09:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0