Sömnigt

Alltså jag undrar om det är något fel på min matte. Nästan varenda kväll somnar hon på soffan eller i fåtöljen. Svårväckt är hon också men till sist går hon ju till sängs ordentligt. Ja det är inte så att hon inte tar ut mig om kvällarna utan det är när vi är tillbaka från promenad eller träning och hon råkar sjunka ner någonstans som hon slocknar. Men ikväll var vi ute och cyklade när hon kom från jobb innan det blev mörkt. Det blev inte jättelångt för det låg fortfarande snö längre in i skogen så vi fick vända och köra tillbaka efter en stund. Men då blev det ändå mörkt så det gjorde inget. Jag tycker det är helt okej att springa vid cykeln faktiskt. Skönt att få springa lite. 

Hörde matte säga att det är spår imorgon bitti så någon sovmorgon blir det inte. Men det gör inget när det är spår på gång.  

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag & MOR tycker nu att det börjar bli hög tid att din doktormatte uppsöker en annan doktor för att kontrollera om det kan vara några värde som kanske inte helt är som dom skall vara. Lakrits se till att pusha på henne lite, lova det.

Om vädret tillåter så skall jag ut och apportera lite, vilket jag mer än väl behöver träna på.

Lycka till med spårandet imorgon!

2008-03-28 @ 23:39:10
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0