Trevlig lördag

Precis som planerat började dagen med spåraktivitet. Vi åkte till Kyllingahusen mellan Hörby och S. Rörum tidigt. Vi fick tilldelat oss spår och det jag gick var väldigt roligt och lagom svårt. Jag fick jobba men nådde ändå klöven utan alltför mycket trassel. Visst var jag ute några gånger och kollade mig omkring en smula men jag återvände ändå snabbt till spåret.

När vi var klara med spårandet blev det en snabbtur till Teba. Matte handlade lite grann men inte så mycket för det var ju inte länge sedan hon fyllde på förråden.

I eftermiddags målade matte vidare på dörren hon påbörjade förra helgen. Två promenader hann vi också med. Och så ikväll var matte och hämtade mat till sig och dagishusse. Dagismatte är nämligen iväg ikväll och då undrade dagishusse om han och matte skulle käka ihop. Matte var inte sen att tacka ja. Hon och jag hämtade mat. Jag och Knappen fick ingan kinamat men dock räkchips som medföljer.

Tror det ska bli lite godisätning för tvåbeningarna sedan får vi nog börja tänka på att natta oss. Matte är trött igen fast jag tycker ändå det har varit bra fräs på henne idag och humöret har också varit bra.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Min höjdpunkt idag var inte själva spårandet... det var att jag fick sitta i din bil medans du spårade!

2008-03-16 @ 00:39:54
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0