Vårkänsla

Idag har det varit jättefint väder. Matte var på mindre bra humör och hade huvudvärk men det har bättrat på sig under dagen. Vi har varit ute mycket. Matte målade en dörr åt dagishusse, då låg jag och gnagde märgben och njöt.

image348
Här har jag hittat mig en trevlig gräsplätt och gnager för fullt.

Vi spanade också in Lurön och bron ut. Jag var till och med ute på ön för första gången.

image349
Här sitter jag på ön

image350
Och här ser man också en del av bron. Lite mörka bilder, det var just innan det mörkande som vi var ute med kameran. Fler bilder kommer.

Vi har också varit ute och tränat lite med dummiesar idag. Det gick ganska bra. Och så gick vi extra lång runda i skogen. Jag saknar mina kompisar lite men försöker härda ut. Det går bättre när vädret är fint och jag kan vara ute mycket. Det kändes verkligen vårlikt idag och jag hoppas det fortsätter så. Nu ska vi lägga oss för tydligen är det upp tidigt imorgon. Vi ska iväg till Lomma. Där får jag nog tyvärr mest vänta i bilen har matte sagt, hon ska lyssna en stund och titta på någon slags träning. Jag får nog inte vara med pga mitt löp. Hoppas matte inte tittar och lyssnar så länge då för jag tycker inte det är så kul att vänta i bilen.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Så härlig din ö ser ut och vad fin bron dit ut blir. Skall bli kul att få inspektera den på lite närmre håll framöver.

Vad taskigt att din matte haft huvudvärk idag när ni varit lediga, men tur att det ändå blev lite kuligheter för dig.

Vad kul att ni trots allt dyker upp imorgon. Jag tror det blir rätt mycket "sitta/ligga i bilen" för min del oxå även om kanske inte riktigt lika mycket som för dig.

Vi ses imorrn då. Sov sött!

2008-03-09 @ 00:13:00
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: (Medicin)pinnen

Jag tror att matte får ont i huvudet när hon sovit lite och sen plötsligt sover mer. Vet ju inte om det var så nu men det kan vara så annars. Jag tycker också det ser härligt ut med bilderna. Ser fram emot fler bilder på Lurön och tomten. Kommer i och för sig att se allt på riktigt i påsk men det är roligt att få ett hum om hur det växer fram när man är i Stockholm och liksom inte kan följa det på nära håll.

2008-03-09 @ 13:17:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0