Ovanligt lugn kväll

Ja, det var faktiskt en ovanligt lugn kväll. Det fanns en plan att vi kanske skulle träna med Wallander och hans Mor  men det blev avstyrt, mest för att Matte var så trött. Och det var nog bra för efter en rejäl skogsrunda och lite träning med dummiesar på fältet var hon i bättre skick. Vi har hittat ett jättebra träningsställe på fältet där det är som en rak stig där Matte kan lägga ut dummiesar och så kan man göra sök precis i närheten också. Det enda som störde var lite knott så jag var tvungen att köra runt nosen i gräset då och då men annars gick det bra. Vi tränade stoppsignal och första gången slängde jag mig ner i liggande precis som sist. Tror det har blivit kortslutning. Men sedan ropade Matte "sitt" efter visslingen och då kom jag på rätt köl med det hela igen och resterande försök gick bra. Det blev ingen lång träning, dels pga knotten och dels pga den allmäna formsvackan som Matte har men det var jätteskönt för mig att bara få springa på fältet sedan och rasta mig. I skogen får jag ju inte springa så fritt, jag måste hålla mig ganska nära Matte ändå. Men fältet är underbart.

Imorgon ska vi åka och hämta nya pippisar och klövar hos viltmannen. Hoppas det går bra, jag känner mig inte riktigt lugn förrän allt är hämtat. Jag får nog allt hänga med och kolla så att allt blir rätt.

Kommentarer
Postat av: emma

Hejsan :)
hoppas allt är bra
och att dagen varit okej.
har en tävling från aromia.se du kanske vill delta i.hade varit kul :)
och en annan sak.
min hund deltar i en tävling i en tidning.
kan du kanske lägga en röst på henne om du tkr hon är söt :)?

2008-05-20 @ 23:25:56
URL: http://enlitentax.blogg.se
Postat av: Wallander

Ovanligt lugn kväll??? Om ovan beskrivning speglar en lugn kväll för er så var det totalt stiltje hos oss då. Det hände absolut inget kul alls, MOR min var inte heller på något toppenhumör precis. Men dom som vi, kan väl inte alltid ha toppendagar.

Kul att träningen gick bra.

2008-05-21 @ 22:29:23
Postat av: Lakrits

Jag kunde sprungit mycket längre. Idag har matte kommit fram till att jag behöver springa MYCKET. Tänk att det skulle ta så lång tid innan poletten trillade ner...

2008-05-21 @ 23:31:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0