Räddningsauktion

Det var svår vånda när jag förstod att matte skulle åka och lägga spår tillsammans med Wallanders Mor Helene utanför Hörby idag. Skulle jag vara på migg (förvisso alldeles utmärkta) dagis när matte lade spår och träffade mina kompisar. Men klockan två idag kom räddningen. Wallanders bil kom körande uppför grusvägen. Jag blev upphämtad av Helene, Wallander fick vänta i bilen. Jag följde mer än gärna med Helene ut till bilen för jag förstod ju vad som var i görningen. Och mycket riktigt styrdes bilen mot Hörby. Vi kom till parkeringsplatsen lite innan Matte men strax kom hon susande. 

Matte och Helene begav sig ut för att lägga spår. Jag och Wallander fick vänta i bilarna. Det var ganska tråkigt och tvåbeningarna verkade trötta när de var klara. Wallander och jag var fulla av energi men vi fick springa av oss en stund.   

image421
Fort fort fort...

image422
Dragkamp om en pinne. Mysigt.

När vi hade fått springa av oss bar det av mot Malmö. Vi hittade parkeringsplats precis utanför Wallanders port och så hängde vi med upp och hade en mysig kväll. Tvåbeningarna åt kycklig, jag fick smaka Wallanders mat och så höll såklart och och Walle igång och busade. Men till sist blev vi trötta och orkade inte mer. Det kan faktiskt hända.

Nu måste jag knyta mig. Spårning imorgon. Tack än en gång Wallander och Helene för att ni hämtade mig. Imorgon fiskar vi upp er istället utanför porten. Jag hoppas Matte är redo för spårning imorgon, hon var lite halt ikväll, tydligen var det en spång som var murken och hon åkte igenom med ena benet. Inte bra men jag hoppas hon hämtar sig över natten. Hon är ganska segt virke min Matte.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Är det inte sådant här vänner är till för? Ibland hämtar vi upp och för det mesta hämtar ni upp.

Det var en härlig rastningsrunda vi tog oss, väldigt skönt att få springa av sig efter att ha legat i bilen ett bra tag.

2008-05-03 @ 23:04:52
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0