ständigt denna väntan

Torsdagkvällar innebär mycket väntan i bilen för min del eftersom Matte håller kurs på brukshundsklubben. Det lustiga är att jag blir trött av det. Fast kanske ändå inte konstigt, jag vilar ju inte precis utan kollar in allt och alla istället. Men jag nästan helt tyst nu. Och jag vet ju att jag får komma ut när Matte är klar med sitt. Idag fick jag springa med Lennart och Bessie (Rolands lilla valp). Det var kul och skönt att springa av sig. Sedan tränade jag och Matte lite. Fast inte så länge för sedan åkte vi in om Elliot på vägen hem och lämnade en "krya på dig present" för han har haft bry med magen senaste veckan. Men Matte rapporerade att han verkade pigg. Själv fick jag vänta i bilen....

Nu ska jag sova. Det borde Matte också göra. Verkligen. Hon har slarvat på sista tiden med att lägga sig i tid. Vet inte vad jag ska göra med henne. Lägga mig i sängen och visa magen? Då kanske hon kommer forfare.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vi har oxå varit i Lomma idag och vi var faktiskt inne och checkade om du befann dig utanför bilen, men det gjorde du inte så vi valde då att inte störa dig.

2008-05-22 @ 23:50:50
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

tusen pussingar(fast det fick ju matte Marie när hon var hos mej igår hihi)och tack för den jättefiiiina jåsa flamingosen =)
Jag hoppas att jag blir riktigt bra snart i min krassliga mage så jag inte blir ännu smalare för då försvinner jag nästan =(
Från E

2008-05-23 @ 11:38:12
Postat av: (Medicin)pinnen

Du får se till att matte kommer i säng tidigare så hon inte somnar vid ratten. Magvisning verkar väl vara en bra strategi.

2008-05-23 @ 12:48:30
Postat av: Mamma Sella

Det har kommit post...men jag fick visst inte öppna det förrän på söndag säger matte -jag återkommer!
Krama om den lilla...Sella

2008-05-23 @ 22:28:32
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0