Andhämtning

Mitt emellan allt som Matte har hållit på med idag har vi hunnit med lite andhämtning. Fast inte i form av paus då utan riktig andhämtning. Vi fick en and av Berit och Vira förra helgen och den åkte ur frysen igår. Det var en verkligt fin and, inte en enda skavank på den. Jag fick hämta den fem gånger och skötte mig bra, kom in direkt  till Matte utan förseningar.

Det har varit en bra dag. Matte har sprungit en massa turer med mig och Knappen i skogen. Hon har verkligen fått motion. Fniss.

Kanindummiear har börjat ta form i helgen men de är inte helt klara. Allt tar tid och den räcker sällan till.


Kommentarer
Postat av: Flocken på Onsala...

Hej...en liten novemberhälsning från oss som bara håller lite koll på vad som sker -alltid är det något ni pysslar med som låter trevligt! Vi ser fram emot att snart få se er och vi planerar för lite en trevlig tränigsdag!

Kram så länge,

//Renée och flickorna

2008-11-03 @ 13:07:09
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Wallander

Vad duktig du är som nu tar viltet som dom "mer kunning" säger att man skall göra. Jag har ännu inte bestämt mig för om jag vill lära mig det... men jag är rädd för att jag inte har något annat val!!!







2008-11-03 @ 21:52:03
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Det ska bli så trevligt att ses Onsalaflocken. Jag käkare Onsalakorv för någon vecka sedan. Det var mums-mums!

2008-11-03 @ 22:26:24
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Walle...jag har också en del kvar att lära. Kaniner är jag inte alls förtjust i. Änder är goda. Matte säger att jag är kräsen. Fast när det kommer till kritan är hon inte själv så sugen på att springa runt med en kanin i munnen.

2008-11-03 @ 22:27:42
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0