Kakfrossa och valnötsträd

Matte säger att hon känner sig helt urblåst så trött hon är. Idag hade hon avslutningsfest på sitt jobb. Det bakades till klockan tre inatt och klockan fem var det uppstigning. Puh, vilket schema det har varit den här veckan. Även jag är faktiskt trött. Men Matte höll fanan högt, det var inte förrän hon kom hem som luften gick ur henne lite. Men det blev en kvällstur i alla fall.

Matte har fått en häftig present på sitt jobb, nämligen ett träd. Och inte vilket träd som helst utan ett valnötsträd. Det var så stort så det med nöd och näppe gick in i bilen när hon skulle ta hem det. Så fort vi får tillträde till vårt hus ska det planteras på tomten och vårdas ömt. Matte tyckte det var en himla rolig present. Hon tyckte det kändes sorgligt att lämna sina arbetskompisar men allt har sin tid säger hon och det är ju sant. Hon måste vidare för att komma dit hon vill i slutändan. Men först ska hon ha ledigt i tre veckor! Tjoho vad underbart tycker vi båda.

Det var alltså stor kakfest på Mattes jobb. Matte trodde det skulle bli massor över, att hon hade gjort alldeles för mycket. Men nä, det var mest tomma fast som kom hem igen. Trevligt tyckte Matte att det åts med så god aptit. Själv hoppas jag på en tur till Teba framöver...

Imorgon bitti bär det av mot Stockholm.  Vi stannar till tisdag eftermiddag så vi ska nog hinna med lite grann. Självklart rapporterar jag om storstadslivet.

Natti natti

Kommentarer
Postat av: Wallander

Inte konstigt att din matte är helt slut idag... inte många timmars sömn inatt inte.



Men njut nu riktigt av er vistelse i Hufvudstaden innan ni sedan börjar närma er flytten med stormsteg!



2008-11-08 @ 00:01:34
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0