Matte har fått fnatt...

Ja, det är så faktiskt. Matte har fått helt fnatt på att sitta och mäta på ritning, titta på gamla möbler på nätet, fundera över hur hon ska inreda mm. Snart är varenda millimeter av vårt hus möblerat. Vi gick förbi vårt hus idag. Där var det släktträff och "sista måltiden" för den gamla damen flyttar nästa helg. Sedan får vi vänta ytterligare en vecka på att få tillträde.

Dagismatte och Vildhusse är iväg. De åkte i förmiddags för att hälsa på Syster Yster och Medicinpinnen och för att titta på en massa saker som Vildhusse har fått ärva av en släkting. På måndag kommer de hem igen.

Det har varit en trevlig dag. Underbart med sovmorgon. Promenader och lite  apporteringsträning samt lydnad. Och så har Matte stekt blodpudding till mig och Knappen och lagat middag till sig själv. Nu är brasan igång och så ska hon kanske spika några kanindumiesar.

Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Ja Dagismatte och Vildhusse är ordentligt framkomna till Stockholm. Yster hämtade dem vid flyget och vi har har sedan varit och ätit på asiatisk restaurang. Imorgon blir ska det tittas på saker också ska de avlyssna konsert som jag har där jag jobbar. Hoppas ni har en mysig kväll framför brasan.

2008-11-01 @ 20:43:44
Postat av: Wallander

Jag tycker det låter hur roligt som helst med det som din matte pysslar med. Ni kommer att få det så fint och hemtrevligt i ert eget lilla hus!



Men glöm inte att påminna henne om att du vill ha med några tassar i det hela.



Ha en skön söndag!

2008-11-01 @ 23:47:49
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0