Rörigt igen...

Jag trodde liksom det var på väg att bli bättre ordning men nä. Idag kom fler säckar och allt möjligt men nu lovar Matte att allt är flyttat. Det har varit än hit än dit idag. Men bara jag får sova med Matte så går det väl an. Imorgon ska vi upp halv fem. Det är alldeles för tidigt. Halv sju ska Matte åka till jobb. Hon måste åka extra tidigt för hon vet inte riktigt var hon ska och när för hon har inte fått något besked om det. Lustigt när man börjar ett nytt jobb att man inte får veta något. Matte har varit lite gnällig idag, jag misstänker det har med morgondagen att göra. Men jag väntar troget på henne när hon kommer från jobbet.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag har en viss aning om att det var din mattes alla kläder som släpades in idag och som skall få plats i den nyrenoverade garderoben.



Hälsa matte Marie att det med all sannolikhet kommer att kännas mycket bättre redan imorgon kväll när hon fått stifta bekantskap med sina nya kollegor. Är dom inte snälla så kan hon ju bara ringa efter "stora farliga Jörgen" så fixar han det hela.

2008-11-30 @ 21:34:00
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Medicinpinnen

Ja Jörgen verkar vara en pålitlig typ som säkert rycker in om det är nöd. Så har jag också fattat det.

2008-12-01 @ 10:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0