Skogstur med Stockholmsflocken

Det var en lugn tågresa igår förmiddag. Enda störmomentet var en äldre stirrig dam som hade hamnat på fel tåg. Men det löste ju sig så småningom.Några andra hundar var där men bara små minisar. Jag och Matte vilade oss mest.  Matte hade huvudvärk och mådde illa men vi kom fram ändå. Väl i Stockholm blev vi hämtade av Yster.Sedan hämtades Medicinpinnen upp och vi åkte ut till skogen direkt.

Jag var allmänt vild efter att ha varit stilla länge och dessutom har det inte blivit långrunda på flera dagar hemma för att Matte har varit så stressad. Så jag behövde springa. Jag ville bada också men det fick jag inte för jag skulle åka sportbil sedan utan bur och Matte hade ingen handduk. Men jag försökte få min vilja igenom.



Men jag fick ge mig och det blev inget bad. Fast väl en trevlig tur i skogen.



När vi sedan åkte hem till Yster blev jag plötsligt så trött och var tvungen att vila nosen i Mattes knä.



När vi kom hem sedan blev det ganska mycket vila men lite kvällstur med Matte och Medicinpinnen också.Nu är det en ny dag och vi får se vad den innehåller.  Medicinpinnen var tvungen att åka hem till sitt igår kväll så hon vinkades av vid t-banan. Yster ska visst iväg lite idag men jag hänger på Matte.

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Kanske inte så smickrande bild på dej, mellan mattes knän. Men jag VET JU ATT DU ÄR SÖÖT ... och är man trött så är man ;)

Ha det så bra i huvudstaden!

Z&M

2008-11-09 @ 17:45:46
Postat av: Lakrits

Zico, måste man sätta upp lapp om tårta i förväg. Vi kommer nämligen inte förbi klubben innan torsdag. Men där brukar vara en del folk på torsdagar så det kanske går utan lapp.

2008-11-09 @ 18:26:46
Postat av: Lakrits

Man kan inte alltid vara till sin fördel och man måste våga bjuda på de roliga men inte så vackra bilderna också tycker jag.

2008-11-09 @ 18:27:38
Postat av: Wallander

Tycker jag känner igen skogen lite... är det den som jag fick följa med er till i somras?



Angående bilden i din mattes knä, du liknar mig lite, i alla fall läppmässigt :-)



Ha en fortsatt skön Stockholmsvistelse!

2008-11-09 @ 21:14:03
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Zico-B

2008-11-09 @ 22:02:00
Postat av: Zico-B

Inga lappar behövs - mun-mot-mun-metod gäller :D

Ses på torsdag!

/H&Z

2008-11-09 @ 22:03:23
Postat av: Lakrits

Jadå, det är samma skog fast inte precis på samma ställe bara Walle. Men vi gick ju genom hela skogen nästan när vi gick fel :D

2008-11-10 @ 11:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0