Tebatur

Jag försökte skriva igår ikväll men kom inte in på min blogg :( Så nu blir det ett morgoninlägg istället.

Igår var en bra dag för vi hade utflykt till Teba i Höör. Matte skulle ändå ett ärende till Hörby så det passade ju utmärkt.

Det köpte mycket gott på Teba. Matte kom ut med tre kassar och så en stor säck mat av märket Royal Canine. Tydligen ska jag byta foder för Matte tycker jag lägger på mig för lätt när jag har Orijen. Och visst, det har blivit väldigt små portioner. Och jag har redan testat Royal Canine för det äter Knappen så det blir nog inga större problem. Trevligt om man kan få lite större portioner så att man blir mätt i magen.

Igår kväll var vi i Lomma och tränade. Det gick väl hyfsat fast jag har ju hängt upp mig lite med läggandet, att jag tydligen fuskar och inte lägger mig helt. Jag glömmer mig. Ibland blir det rätt, ibland inte. Matte har sagt att vi får se hur vädret blir på söndag om det blir någon tävling eller inte. Hon tänker nämligen inte bli dränkt en gång till säger hon.

Efter träningen bjöd Matte på tårta på klubben för att lite försenat fira uppflyttning till Lkl 2. Jag och de andra hundarna fick vänta i bilen. Matte säger att sån där tårta är inget för hundar. Jag gick en tuggpinne med ost istället och faktum är att jag nog ändå förefrar det framför människotårta. Matte säger att nu blir det minsann inga tårtor mer för henne för det har blivit för mycket på sistone. Nu stundar nyttligare tider. Jag ska allt hålla ett öga på om hon håller vad hon lovar.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Hi, hi, hi så fel det kan bli om man inte betonar ord rätt när man läser. Tebatur var allt lite lurigt det. Gick bättre när matte påpekade att det stod TEBA-tur och ingenting annat :-)

2008-11-14 @ 09:23:46
Postat av: Wallander

3 kassar från TEBA, verkligen bra jobbat av din matte, hon måste tillfälligtvis ha glömt bort att hus-restriktionerna.



Jasså så ni tänker svika oss på söndag om vädret inte är som ni önskar.... ja ja, då får vi se om vi ses eller inte.



Ps. MOR hälsar och tackar för den underbart goda uppflyttningstårtan.

2008-11-14 @ 12:25:46
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: zico-B m. matte

Det blir fint väder på söndag! Och då kommer "etta nr 2" - så är det! Och etta nr 2 kostar INGEN tårta. Men LP gör :D

Jag håller tummarna för er ---- håll tummarna för oss :)

Tassar&Kramar

H&Z

2008-11-14 @ 21:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0