Träning med superinstruktörer

Idag var det ett välbehövligt avbrott i arbetet för Matte och en rolig händelse för mig. Trodde jag i alla fall. Vi hade nämligen bokat in oss på en träningsdag med superinstruktörerna Göran och Bea. Det var bara Anthriscusar förutom jag men det gör ju absolut ingenting. Vi var i alla fall ett gäng på sju hundar och Mattar som synades med lupp. Jag kan säga att den här dagen nog kommer att utmynna i vissa begränsningar för min del framöver. Det är ju inget jag gillar. Å andra sidan tycker jag hemskt illa om att vara på kant med Matte. Det är värre än begränsningar så jag får nog försöka lita på att det blir bra ändå. Men i slutet av dagen var jag mör minst sagt. Jag kan inte bestämma mig för om jag gillar Bea eller om hon är skitläskig. I alla fall kändes Matte ändå tryggast mitt i alltihopa. Matte säger att hon tycker dagen var toppen och att vi ska bli ett mycket mer samspelt ekipage om vi försöker träna på det som vi blev tipsade om idag. Det är väl bara att hålla med om man vill ha en dräglig tillvaro.

På vägen hem var det några snabba ärenden som uträttades. Bland annat in om Zoo Giganten och det tyckte jag var en bra avslutning. Väl hemma blev det mat och lite promenad, sedan tog Dagismatte hand om mig för Matte och Vildhusse stack iväg till Huset och målade. Fast de blev inte så långvariga där för de var trötta. Nu har Matte för sig att hon ska packa för hon har skaffat fler flyttkartonger. 


Kommentarer
Postat av: Enzo

Jaså, du har också stött på Bea den farliga! Usch, ja det är bäst att hålla sig till sin matte. Fast hon är ju rysligans kul ibland den där Bea också :-). Har inte du börjat packa alla dina saker ännu?

2008-11-23 @ 23:15:53
Postat av: Lakrits

Jag packar mina saker ikväll. Det blev så sent igår och jag var trött. Tror Matte får packa en del av mina prylar så packar jag leksakerna bara. Om hon ställer fram låda så kan jag lägga ner dem själv.

2008-11-24 @ 08:56:00
Postat av: Wallander

Det var en roliger dag igår om än väldigt krävande.



Jag fick i alla fall Bea till att bli rejält trött igår (kass kondis den människan har). Från början var det riktigt roligt när hon jagade mig, men... kanske inte helt kul lite senare.



Imorse klickertränade vi lite, varje gång jag tittade upp på MOR så blev det godisutdelning, alltså riktigt lönande att hålla ögonkontakt!



Kvällen blir träningsfri istället blir det tårttillverkning.

2008-11-24 @ 09:20:26
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0