Vilse på Österlen

I eftermiddags efter att vi hade hämtat Mattes föräldrar vid flyget så drog jag och Matte ner på Österlen. Matte skulle hjälpa en jobbkompis att hämta möbler eftersom han är så schysst och fixar bord och stolar till vårt nya hus som liksom passar in perfekt. Innan vi körde och hämtade släp fick jag leka lite med Jörgens colliesar i deras stora inhägnade hage. Där var en äldre colliedam som jag var lite försiktig med att närma mig och så en yngre trevlig tjej.

Möbelhämtningen gick utmärkt, och Matte körde bra med släpet men på vägen hem skulle vi in om en by som heter Lövestad. Där villade tvåbeningarna bort sig. Till Lövestad kom vi på lite omväg och sedan blev det ännu mer förvirrat när vi skulle därifrån. Det kördes på småvägar och diskuterades hit och dit men sedan kom vi plötsligt ut på stora vägen fast på lite annat ställe än det var tänkt. Men strunt samma, allt gick ju bra ändå och medan Matte och Jörgen lossade möblerna fick jag leka med de andra hundarna lite till. Vid sjusnåret kom vi hem igen efter vår tripp och då fick det bli mat och en tur i skogen. Fast jag fick faktiskt en korv på vägen också så jag var inte helt svältande.  

Skönt att Dagismatte och Vildhusse är hemma igen för imorgon är det jobb för Matte och jag vill ju absolut inte vara själv hemma.  Men Matte jobbar ju bara fyra dagar till, sedan är hon ledig tre veckor. Då är det vår tur att åka till Stockholm. Redan på lördag åker vi. Tänk så fort tiden går.  

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilse i Lövestad, din matte kunde ha ringt MOR, hon hade säkert kunnat lotsa er rätt för hon har varit där jättejätte ofta som barn. Ha ha, kanske hittade ni inte ut från "Hans Hanssons röra"?



Ni kommer att få det finfint i huset erat, det skall bli så kul att få se det snart.

2008-11-03 @ 22:39:50
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Zico-Bus

Min matte påstår att vi också var vilse i söndags. Men det var vi inte alls! Jag hade full koll :D

Ha det bra i Stockolm - där är väl också stor chans att gå vilse :D

/Zico med matte

2008-11-04 @ 09:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0