Boooooring

Ikväll var jag med Matte på hennes kurs på Burlövs BK. Det var skittråkigt och jag fick mest tillsägelser. Fast några gånger var jag visst lite duktig också. Men ok, jag var inte alls så lugn som förra gången för där var ett par andra hundar att spana på, det kom och gick lite folk och hundar och så hade vi inte tränat innan. Vi gick en runda men tidsbrist och skitväder gjorde att träningen uteblev. Matte konstaterade i alla fall att jag behöver vara med. Vet inte om jag håller med fast det är ju eländigt att ligga i en kall bil och åker Matte iväg utan mig blir det jämmer. Så vad göra? Jag får helt enkelt stå ut och hoppas på lite godsaker i pausen. Fast tydligen är det mest de första gångerna som är så här "lugna". Sedan ska vi ut och härja på planen och det gillar jag mycket bättre.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Det är inte lätt att alltid "uppföra" sig. Nya bekantskaper kan sätta griller i nosen. Hoppas att det blir lite roligare för dig där framöver.



MOR hälsar och säger att om du vill får du annars gärna vara hos mig, när det bara är sådana gånger som du bara skall vara passiv.

2008-10-31 @ 01:08:05
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0