Ordinarie viltspårprov

Vi fick gå upp jättetidigt i morse, närmaste bestämt klockan fem. Det var nämligen så att Matte hade anmält oss till ordinarie viltspårprov genom SSRK. Onödigt kan man tycka för jag har ju redan mitt championat. Men spåra är kul och jag hade inget ett invända mot mer än tiden. Fast jag sov i min bilbur hela vägen till Vinslöv. Jag gick prov för Liselotte Hagberg. Vi var fyra stycken ekipage som gick för henne så vi fick dra lott om startnumret. Matte drog nummer ett, vilket vi båda tyckte var bra. Jag ville ju spåra och Matte gillar inte heller att vänta.

Spåret gick bra fast jag snurrade lite på ett ställe så något hederspris fick jag inte men väl ett förstapris och det är ju inte så tokigt. Efter att alla var klara åkte vi till uppsamlingsplats i Tyringe. Där delades priser ut och jag fick min championatrosett lite försenat för jag hade inte fått den innan. Vi fick också ett glas och en skål för tydligen kom jag på tredje plats totalt av alla hundarna. Skålen ska vi ha kex i säger Matte. Det blir fintfint tycker jag. Rosetten hamnar väl på väggen i vårt nya hus kan jag tro.



Efter att vi var klara i Tyringe var det full fart hem för klockan tre skulle Mattes bror komma och han, Matte och Vildhusse skulle titta närmare på huset som Matte och jag har köpt. Mattes bror Linus är en hejare på hus och han hade många bra idéer. Jag och Knappen fick märgben att sysselsätta oss med. Sedan blev det fika för tvåbeningarna och efter det långpromenad i skogen. Nu är jag faktiskt trötter. Skönt att Matte är ledig från jobb imorgon så att vi kan sova ut!


Kommentarer
Postat av: Helene & Wallander

Grattis till ytterligare en 1:a... du har verkligen näsa för spårande. Roligt att du även blev belönad för din 3:e plats och fin rosett du fick oxå!

2008-10-12 @ 23:24:45
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Yster

Å min lilla golle-snotta! Vad söt du e i den fina rosetten. Jag e så stolt över dig och matte med allt ert tränande. Glöm inte att äta och att du faktiskt e en flatte. Annars får jag skicka dig i kognitiv flatterapi. Jag kommer ner och livar upp er så snart jag har fått min vildmarks-jeep. Tjing-tjong från betongskogen.

/Yster

2008-10-13 @ 22:47:47
Postat av: Lakrits

Flatterapi tycker jag låter rätt häftigt. Fast kanske ändå inte. Jag vill ju helst göra som det passar mig. Men jättekul att höra ifrån dig Yster. Betongskogen är ju inget jag längtar till men det är alltid kul att träffa dig och där finns ju gott om riktiga träd där du bor.

2008-10-14 @ 20:22:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0