Pigg men ohungrig

Ikväll när jag och Matte var ute i skogen så var jag hela tiden långt fram så Matte fick säga till mig att vänta många gånger. När vi sedan gick på fältet körde jag rally och fick till och med korn på en hel flock rådjur fast jag jagade dem inte för det tillåter inte Matte. Så jag har blivit piggare av medicinen, jag är alltså mitt vanliga jag igen tycker Matte. Men jag har ingen aptit. Idag har jag ätit en halv portion mat och det är mer än igår för då ville jag inte ha något alls. Men kanske det bättrar på sig imorgon. Jag brukar ju gilla mat men den här medicinen var rena bantningskuren även om det inte var meningen.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Sa inte veterinären minska maten och öka motionen? Kan det vara så att veterinären inte trodde att din matte skulle kunna motstå dina bedjande, vackra ögon utan ge dig mat som vanligt och därför gav dig "tappa-aptiten-medicin"? Min matte säger att din matte kan vara lugn, du kommer att överleva fast du mist aptiten. När jag inte ville äta sa min veterinär till matte om jag inte ätit alls på en vecka skulle matte höra av sig men jag kunde vara utan mat i två veckor utan problem tyckte veterinären. Hmmmmmppfff! Matte behövde aldrig ringa veterinären :-)

2008-10-14 @ 20:57:47
Postat av: Medicinpinnen

Enzo, jag tror att det fanns en poäng med "tappa aptiten medicinen". Om jag inte fattat saken helt fel så ska de hjälpa till så att Lakrits inte tror att hon har valpar i magen fast hon inte har det. Och om hon inte tror det så blir hon piggare. Och det verkar ju ha funkat. Du kommer säkert snart att bli hungrig igen Lakrits. Jag är inte alls orolig för den saken.

2008-10-14 @ 23:19:30
Postat av: Wallander

Vad skönt att du börjar bli som vanligt igen, vad det gäller farten i alla fall. Men bli inte för smal bara... det måste bli lite kvar att "ta i".

2008-10-14 @ 23:53:03
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0