Träning vid skjutbanan

Igår träffade vi Wallander och Helene vid skjutbanan borta vid Sturup. Fast igår skjöt de inte så mycket där. Men litegrann pangade de på och då fick jag och Walle hämta markeringar i en lång uppförsbacke. Det gick bra faktiskt. Sedan fick vi hämta in fåglar och det gick inte lika bra enligt Matte. Vi sölade båda två med att komma in. Walle var nog lite snabbare än vad jag var. Men jag ville ju undersöka och kolla.

Vi avslutade med lite hö/vä skickande men då snaskade jag gräs och var trött i huvudet. Sedan fick vi springa lite på en skogsväg jag och Walle. Blev lite besviken över att Walle är så intresserad av min bakdel och så lite av min nos för jag gillar ju att pussas. Men vi sprang och lekte pjätt lite också och det gillar jag.

Sedan följde Wallander och Helene med oss hem och Matte och Helene kalasade på lasagne som Matte hade förberett innan och så kladdkaka. Jag och Wallander fick en grisknorr var. Wallander hade lite svårt att koppa av minst sagt, han ville ut mest hela tiden. Men till sist, strax innan de skulle åka hem så kom han lite till ro.

Tack för träning och trevligt besök!

Kommentarer
Postat av: Wallander med MOR

Det är ni som skall ha tack för både det ena och det andra.

2008-09-17 @ 22:26:08
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0