Vadarbyxor och kaniner

Idag sålde Matte vadarbyxorna som hon och Helene köpte för att jag och Wallander skulle lära oss vattenapportera. Jag begrep aldrig nyttan med dem och det var nog inte så konstigt för jag har aldrig sett Matte använda dem. Men jag har lärt mig apportera ändå. Idag avyttrades därför byxorna till en herre som skulle fiska i dem. Finfint.

Efter att byxorna hade lämnats över så körde vi och hämtade kaniner på ett ställe som Matte hade nosat upp. Jag inspekterade kaninerna när vi kom hem. De var stelfrusna och läskiga. Jag vill inte ha dem i munnen. Urk. Fast de kanske känns annorlunda när de är tinade. Vi får väl se.

Annars har det varit en lugn måndag. Imorgon ska Matte till jobbet igen. Hon är nästan helt bra i kistan så det ska nog gå fint. Till helgen åker vi till Stockholm och det ska bli skojigt att träffa Yster och Pinnen.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Oj, vad du uppdaterat bloggen tidigt idag.



Ja de där vadarbyxorna förstod jag inte heller riktigt meningen med, men ibland (ganska ofta) gör dom där 2-beningarna lite onödiga inköp har jag förstått.



Jag hördes prata om de där kaninerna ikväll, jag tycker det var skitbra uppnosat av din matte och väldigt snällt av henne att vi får köpa någon eller några för jag är faktiskt väldigt sugen på att lära mig tycka om att apportera sådana oxå.

2008-09-22 @ 21:54:18
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Ja, det får bli lite tidigare kvällar har Matte sagt. Det tycker jag bara är bra!



Väck med vadarbyxorna, de är ett minne blott. En kanin kan du väldigt gärna få av oss, den levereras imorgon. Du kan få flera men det blir nog protester om er frys fylls med kaniner så vi kan ju ta en i taget. Man kan nog köpa fler där men vi fick inte plats.

2008-09-23 @ 22:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0