Mattes födelsedag

I morse hade vi en skön sovmorgon. Jag uppvaktade såklart Matte med mitt paket som innehöll ett par nya svarta fjällräven byxor för Mattes gamla gick helt kaputt för ett tag sedan. Hon var ledsen över det och då tänkte jag att det var ju en perfekt present. Matte blev jätteglad och undrade hur jag kunde ha haft råd med så fin present men det tänker jag inte alls tala om. Men jag är en fixare så det så.

Vid elvasnåret åkte Matte till jobbet. Hon var lite purken över att hon var tvungen att åka iväg och vara borta hela kvällen för Wallander och Helene ville kommit hem till oss men det smög sig ju. Förhoppningsvis kan vi locka ut dem här på söndag kväll när vi är tillbaka från Halen.

Inte förrän tio ikväll kom Matte och hämtade mig. Hon hade fått in en riktigt sjuk patient som tog lång tid och gjorde att hon kom iväg för sent. Men nu är vi i alla fall hemma hos oss och det är dags för sängen för imorgon är det tidigt upp igen. Matte har lovat att nästa år tar hon ledigt från jobbet när hon fyller år för då blir det jämt och det måste vi ju fira på något vis. Kanske rent av att hon tar en veckas semester i april nästa år vid den här tiden. Det låter som en utmärkt idé tycker jag.


Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Hej igen!

Vi funderade just på hur många år din matte fyllde. Nu vet vi :) Samma antal år som min matte har fyllt nu i dryga 25 år ;)

GRATTIS IGEN!

Ses i Halen - ni fick väl vägbeskrivningen?

/H&Z

2009-04-23 @ 08:53:14
Postat av: Carina Lizzi & Toss

STORT GRATTIS i efterskott. Har precis stigit upp och hoppas att du fick ändå en trevlig kväll.

Ses på lördag.

Mvh carina Lizzi & Toss

2009-04-23 @ 09:50:45
URL: http://www.charminglizzi.com
Postat av: Flocken på Onsala...

Hipp-hipp...hurraaaa för Marie idag för igår!

Fast ni kan väl fira en tredje dag också - vad gör väl det! Fina presenter har du fått också som lever länge, länge...om man sköter dem rätt vill säga!

Kram från oss alla!

2009-04-23 @ 13:14:57
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Ingela och Tessie

Grattis på födelsedagen!

Vilken fantastisk hund du har som fixar och trixar och skaffar så fina födelsedags presenter.

Ha en bra dag

Ingela med flock

2009-04-23 @ 14:14:44
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0