Blött men hoppfullt

Idag måste vara den blötaste dagen på året. Regn regn regn. Och dessutom har det tvättats väggar här inför målningen så det blev ännu blötare och smutsigare av det. Jag fick en massa krafs i pälsen, flagnad färg som åkte av från väggarna. Men Matte torkade bort det sen. Hon har blivit genomblöt minst fyra gånger idag så hon är lite ruggig nu. Det var till och med så illa att hon tände brasa efter sista rotblötan. Riktigt mystigt var det att ligga på Mattan och titta på lågorna.

Men det är ändå hoppfullt för idag har vi kört lydnad en stund på Vildhusses fina gräsplan när det var uppehåll. Toppen alltså! Matte säger att jag får göra sånt som inte är så ansträngande. Jag tycker jag kan få göra allt men hon säger att vi inte får glömma hur dålig jag var för några veckor sen. Alltså att vi måste ta det lite lugnt. Det är ju sant förståss.

Jag råkade lägga mig i sängen när jag var blöt och smutsig men Matte suckar bara och säger att hon inte orkar byta sängkläder nu igen (bara några dagar sen sist). Matte har läst boken "Marley och jag" och konstaterar att jag faktiskt ändå är en riktig mönsterhund... om man jämför med Marley.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Usch, vilket jädrans vått väder idag. Tänk om sommaren redan håller på att ta slut... kändes som höst nu ikväll.



Bra att ni tar det lite lugnt med träningen... men kul att du är på "G" igen :-)



Inte lätt att veta när man kan ligga i sängen och egentligen inte kan. Förstår att din matte inte bryr sig... det torkar ju igen och med eran nya tvättmaskin och lite VIA som är dom snart rena och fina igen.

2009-08-03 @ 23:33:38
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Zico-Bus

Jämfört med Marley, är nog de flesta en mönsterhund :D Jag skulle hälsa från matte att det tyvärr inte blir någon spårträning på lördag - matte ska vara funktionär på FM och jag får inte ens följa med och titta :(

Tass&Kram

Heléne

2009-08-04 @ 08:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0