Grillkväll

Igår kväll var det primär för vår röda fina grill. Familjen Lindeblad kom hem till oss på grillekväll. Först såg det dystert ut med vädret, det regnade lite lagom retfullt mycket. Men sen blev det uppehåll och till och med lite klar himmel.

Vi började med en skön runda i skogen. Beck han hängde med riktigt bra fast han skulle ju tvunget släpa runt på ett grisöra som jag hade lämnat åt sitt öde i trädgården. Naturligvis var det inte roligt att bära på det hela vägen och det fick stanna i skogen till slut.

När vi kom hem igen så sattes grillen igång. Anders passade korvar och baconrullar medan Matte och Helene fixade iordning resten. Kolla in vad gott det ser ut!Korvar och baconrullar och tillbehör förtärdes sedan med stor njutning. Så småningom flyttade vi in när tvåbeningarna skulle ha efterätt. Sedan ägnade sig Matte åt att gosa med Beck.Lite svarsjuk skulle man ju kunna bli men nä....vi har vårt på det torra.

Tack för en trevlig kväll Walle med flock!

Kommentarer
Postat av: Wallander med flock

Tack för att vi fick komma på "premiären"! Tänk att vi t o m hade tur med vädret :-)Kramelikramizar på er båda!2009-08-24 @ 00:29:02
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0