Korv, ledighet och fixade rör

Tillvaron ser lite ljusare ut jämfört med början av veckan. Och då menar jag inte att det har blivit några minuter ljusare ute. För ikväll blev det korvarunda med Walle och Helene. Ingen Beck, han fick följa med Frida någonstans. Men jag och Walle traskade med våra Mattar till en Sibylla nere vid fd flygbåtsterminalen. Där var det god korv, kan verkligen rekommendera!

Trevligt nu också att Matte är ledig i fyra långa härliga dagar. Medicinpinnen är på besök men sover hos Dagis för hon tycker nog jag trummar lite mycket på trappan om morgnarna :D

Vildhusse har varit himla duktig och fixat hemma hos oss. För i måndags morse gick strömmen och vi hann inte ta reda på felet för Matte skulle till jobbet. Men Vildhusse konstaterade att en varmvattenberedare hade fallerat och så blev det en massa koppingar och rörläggning för att bygga ihop allt. Billigt lyckades han också göra det. Toppenbra tycker Matte och jag för nu funkar allt igen!

Imorgon ska Elliot vara hos mig hela dagen på lantkollo. Det fanns först en plan att han skulle komma ikväll men sen fastnade vi på Dagis med middag och snack och så bestämdes att Elliot ska vara på Dagkollo. Tvi förresten för alla smällare i stan. Jag blir inte rädd men tycker det är störtdumt för det kan faktiskt vara lite otäckt om det är nära och det finns många som är rädda. Matte tycker det är helt befängt att folk får hålla på med sprängämnen och särskilt när de dricker den där förfärliga tvåbeningsdrycken sprit!

Vi ska ladda kameran inför morgondagen och så hopp i sängen!


Kommentarer
Postat av: Zico med matte

Härligt att få ha en kompis hos sig, på årets sista dag. Vi har gått en lång promenad idag på nästan 2 timmar. Det var alldeles tyst, både i Hjärup och Åkarp .... men klockan var ju förståss bara 11.00. Det är väl lugnet före stormen, kan man tänka :(

GOTT SLUT OCH GOTT NYTT ÅR

Tass&Kram

H&Z

2009-12-31 @ 14:35:48
Postat av: Carina & Toss

GOTT NYTT ÅR och nu ser vi fram emot 2010

Många kramar

Mvh Carina & Toss

2009-12-31 @ 16:27:52
URL: http://www.kopparvovve.se
Postat av: Wallander

Roligt att ni kom igår och ville ta er en korvarunda tillsammans med oss på årets nästsista dag :-)



Ha ha, jag måste berätta att Frida har stort sjå med Beck... han vägrade att gå när vi försvunnit ur hans åsyn, han sittstrejkade t o m.



Vildhusse borde ha fått namnet fixarhusse istället... vilken vikt i guld han måste vara värd för er.



Hoppas ni haft en bra dag idag du & Elliot och sluppit alla smällarna. Jag har varit ute precis och speciellt roligt var det inte. Nu har 2-beningarna lovat att jag inte skall behöva gå ut mera förräns efter allt pangande lär vara över.



Ha nu en riktigt bra NYÅRSKVÄLL och hälsa ALLA 2-beningar som du skall fira in det nya året med, så hörs vi och bestämmer när vi kan köra ett litet race i skogen.



Kramelikramizar



2009-12-31 @ 18:06:17
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Elliot

Hur mycket pengar har dom där människorna,ja menar eftersom dom kan smälla så himla mycket....o länge...o ofta....snyft....ledsen...=(

Kan inte hjälpa att ja e mesig o rädd....

Tycker dom kunde använda pengarna till nåt vettigare som t.ex.hjälpa hemlösa människor o djur....mycket bättre tycker jag OCH matte

2010-01-02 @ 17:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0