Nu har vi ljus...

...i vårt lilla hus.

Vildhusse fixade ju ström till vår planerade utomhusgran så idag på eftermiddagen innan mörkrets inbrott hämtades en liten välskapt kungsgran som nu pryder den gamla trappan. Ljusen i också förståss. Lite mörkt var det när vi skulle fota men man ser ändå längst bort i bilden.



I förmiddags blev det spår. Det var jakt i skogen så vi kunde inte hålla till här. Så Matte körde runt och letade efter spårmark men hittade inget bra. Någon åker var väl ok men hon kunde snabbt föreställa sig en arg bonde komma springande med hagelbössan i högsta hugg om hon trampade spår där så det fick vara. Istället körde vi ut till Revinge och där fick jag ett finfint spår med mycket vinklar och mycket apporter och det gick alldeles utmärkt. Ett litet uppletande fick vi också till innan det bar av hemåt. När vi kom hem var det jakt uppe vid oss så jag fick inte vara ute. Men sen lugnade det sig så vi kunde hämta vår gran.

Ikväll har vi varit bjudna till den Lindebladska flocken. Först en promenad som blev lite avkortad för Matte blev konstig. Vi tror det har med att göra att hon slog skallen väldigt hårt innan idag (hon såg sig inte för) plus att hon var hungrig. Hon piggnade till efter intag av en korv och lite vila. Sen blev det bus och mys hemma hos Walle Beck och tvåbeningarna åt middag och vi fyrbeningar fick grisöron. En mycket trevlig kväll och nu är jag trött och redo för sängen.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Så juligt & fint ni har det!



Asså vi blev allt lite oroliga för din matte igår när din matte blev rejält knäsvag. Men det var skönt att en korv & en Pepsi Max i magen rättade till det hela snabbt och lätt. Det gick ju bra att äta Tjockkorv i en rastgård, men jag föredrar när MOR eller din matte står där i luckan och vi får sitta där och vänta och bli supersugna.



Tack för att ni kom och ville tillbringa lördagskvällen med oss och tack för pluttarna :-)

2009-12-06 @ 13:13:55
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0