Jakt på söktäcke

Ikväll blev det träning i Lomma. Det var trevligt såklart. Jag och Bessy hade platsliggning tillsammans och vi klarade det bra. Sedan smet jag en gång bort mot Lotta, Curry och Heléne. Men jag kom tillbaka snabbt som ögat. Annars skötte jag mig bra tyckte Matte. Rutan gick riktigt bra, jag satte full fräs mot den och den väntande godbiten därinne.

Nu har Matte suttit en lång stund och letat efter ett lämpligt tjänstetäcke till mig på nätet utan framgång. Snyft. Tänk om jag aldrig får något. Då blir jag ju ingen sökhund. Imorgon ska hon ringa till ett ställe. Det verkar så krångligt att hitta rätt. Vad dumt. Matte är irriterad för att hon inte hittar det hon vill ha. Hon är allmänt trött och grinig, jobbet tar på krafterna. Tur det är fredag imorgon.  

Kommentarer
Postat av: Wallander

Nu är det äntligen fredag igen och 2 dagars ledighet.



Verkar vara ett väldigt speciellt täcke du skall ha som är så svårt att få tag i. Hoppas att samtalet idag var lyckosamt!

2009-02-27 @ 19:23:14
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Matte har nog hittat ett ställe där hon ska beställa. Hon är inte helt nöjd men precis det hon vill ha finns nog inte att beställa i nuläget så då får vi nöja oss med att det blir rätt modell i alla fall. Matte ville haft i galon för hållbarheten men det blir dubbelt bävernylon istället och det går säkert bra. Lovar definitivt att lägga upp bild här när det blir klart!

2009-02-27 @ 22:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0