Diggeloo diggeley....

....mera figgar till mig
när jag flyger fram på snabba tassar
ååh vilken underbar fröööjd
jag känner mig himelens nöjd

Ja så är det faktiskt. Vilken superskojig dag vi har haft med sökgänget i Fulltofta.

Jag tyckte det var himla tidigt vi gick upp men jag nannade ju i bilen såklart. Vid nio var det samling på parkeringen vid Råttefällan. När jag kom ut efter en stund trodde jag vi skulle spåra. När jag gick viltspårkurs för länge länge sedan så träffades vi ju faktiskt just där. Men det visade sig att jag hade misstagit mig helt. Idag skulle vi ju testa på sök. Det visade sig vara något jag gillar supermycket. Tänk att det skulle ta Matte så lång tid att komma på det. Vi gjorde ju lite sånt när jag var liten, då sprang Syster Yster ut och gömde sig och jag hittade henne. Men sedan har det helt legat i träda tills idag.

Det var ju inga avancerade saker jag fick göra idag eftersom jag är helt ny elev men det var skitkul ändå och Matte var nöjd och alla andra i gänget var nöjda och jag fick så mycket beröm. Jag tycker tvåbeningarna som är med där verkar väldigt trevliga, jag känner ju för övrigt dem lite sedan innan eftersom de tränar på klubben allihopa. Men jag visste inte de kunde vara så lajbans när man hittade dem i en grop eller i något annat gömställe.

Det tar på krafterna med sök för jag föll i djup sömn direkt när jag kom hem, gick bara upp för att äta vid sjusnåret och återvände till sängen igen sedan. Men det är bara skönt att vara trötter i både kropp och knopp. Nästa lördag är vi inbjudna att vara med igen. Matte har redan lovat mig att vi ska åka. Så nu ska jag återgå till sängen och drömma om spring i skogen och fina figgar.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Visst är det superkul med sök?! Jag fick ju prova på det när jag var ung och inte alls ville apportera. Hur kul som helst! Men sedan kom matte på att hon trots allt ville att jag skulle starta på jaktprov och inte bruksprov så då var det kuliga slut. Men jag älskar ju numera att apportera också så det är ok för mig :-).

2009-01-11 @ 23:17:35
Postat av: Zico-Bus

Tjena Lakrits!

Hörde att du var en "naturbegåvning". (Och även att din matte imponerade på tvåbeningarna!) Jag tror verkligen att denna "sport" är något för oss flattar, vi gillar ju människor och spring i skogen. Kryddar man sen med lite bus och lite godis, då blir det ju bara ännu bättre.

Kul att ni trivdes i vårt gäng - vi trivs med er!

Zico-Bus med matte

2009-01-12 @ 09:39:26
Postat av: Medicinpinnen

Det låter som att du har haft riktigt roligt. Jag vet att du gillar sök och att du är duktig på det. Du har letat upp mig också i skogen när du var liten. Kom som en vind och hittade mig där under granen trots att jag sprungit en lång bit genom skog och snår.

2009-01-12 @ 18:36:28
Postat av: Wallander

Visste väl att du skulle fixa detta galant!



Roligt att ni tyckte det var riktigt kul oxå både du & matte och att ni snart skall göra om det roliga och du skall se... det blir säkert lite mer "avancerat" redan nästa gång eftersom du verkar ha söket i blodet.

2009-01-12 @ 22:19:22
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Flocken på Onsala...

Heja Lakritsbiten med Yrhättan Matte Marie...det här är nog något som verkar passa som handsken -god fortsättning förresten på den nya året, det verkar ju ha börjat bra! Mamma Sella är en mycket duktig figgefinnare och hoppas så klart att det smittat av sig till dig! Vi är så stolta över er som kämpar på i ur och skur, fastän humöret inte alltid är på topp! Trägen vinner...det är bara så!

Hoppas vi ses något -kanske till Malmöutställningen, inte för att jag menar att du måste ställas ut utan mer att ni kanske besöker utställningen. Jag vet Lakritsbiten att ingen av er kanske gillar att ställa upp sig till allmän beskådan -och vi förlåter er!! Men, det vore roligt att ses en stund -vi hoppas på det så länge i alla fall!



Kram till er båda!



//Renée

2009-01-13 @ 17:18:29
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Lakrits

Jaaa, klart vi ska ses. Vi föreslår ett besök hos oss i skogen efter avklarad utställning! För jag får inte gå in på utställningen om jag inte ska visas upp säger Matte. Och visas upp inomhus vill jag inte för jag kan inte springa ordentligt när det är så lite plats.

2009-01-13 @ 22:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0