Dummy fabriken

Det har hänt en lustig grej. Plötsligt har det kommit förfrågningar från när och fjärran om kanin dummisar. Matte hade ju ett antal på lager som inte riktigt var klara men ändå nästan. Det var bara skinnen som skulle spikas fast. Egentligen hade hon sagt att hon skulle behålla den själv tills vidare fast nu har hon gått med på att sälja ett antal. Det är ju lite synd kan jag tycka för man känner sig rik när man har många kanin dummisar fast å andra sidan behöver vi inte så många. Och lite klirr i kassan är ju inte fel så ikväll har det spikats fast kaninskinn.

Efter allt spikande pimplade Matte i sig två glas vin som Vildhusse bjöd på så vår bil fick stå kvar hos Dagis och vi traskade hem med lånad pannlampa. Så kan det gå. Inget fyllekörande på skogsvägarna!

Nu är det bums i säng som gäller för jag är trötter!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Tänk att dummiesarna som din matte så fint fixar nu oxå börjat gå på "export". Kanske min MOR kan få lära sig hur dom tillverkas... hon behöver oxå ha in lite extra klirr i kassan.



Det verkar ha blivit en trevlig kväll med vin och allt... tur att ni inte har så långt hem!

2009-01-13 @ 23:31:17
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Helena & Vilja

Ja och vi är så glada att vi råkade se dummiesarna som Wallander bar på en bild i sin blogg så vi fick såna här fina dummiesar!



Kram!

2009-01-14 @ 06:54:29
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: lotta, Juni o Cola

hihi...ja och vi väntar med spänning på våra:D de ser ju helt perfekta ut..såg minsann att Vilja fått sina" niner":) ååå, vi är så glada att vi råkade se att helena beställt sådana;)

Hoppas att du fåt gott du också nu då..när matte tjänar lite extra;)

2009-01-14 @ 09:28:27
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0