Frisering och montering

Dagen började med att Mattes bror och hans kompis kom och sågade upp stockar som låg kvar sedan trädfällningen. Då hade jag husarrest så jag kommenterar inte det hela så mycket. Men fint såg det ut när jag inspekterade sedan!

Efter en tvåtimmarsrunda i skogen började Matte äntligen montera pinnakärran hon fick i julklapp. Allt möjligt har kommit emellan så det har inte blivit gjort än.

Redan efter en stund uppstod problem med ett av hjulen. Efter en hel del svordomar tog Matte framaxeln och lite andra saker och så åkte vi i ilfart till Vildhusse och Dagismatte för att få assistens. Vildhusse skrattade lite åt att Matte inte hade lyckats bättre, fast han satte nog skrattet i halsen när han hade hållit på i en timme själv med framaxeln. Men han fixade det till slut i alla fall. När vi kom tillbaka hem sedan monterade Matte klart kärran. Så här ser den ut:



Ikväll har jag också åkt på frisering. Suck. Jag gillar det ju inte alls, försöker smita ett antal gånger men utan framgång. Det västa är när Matte ska klippa bort päls mellan trampdynorna. Jag gnäller och jämrar mig och försöker rycka undan tassarna men det hjälper ju inte heller. Åh vad dumt det är att man måste friseras. Men nu är det gjort för denna gången i alla fall.

Nä, nu måste jag lägga mig. Hoppas jag får prova att åka i kärran imorgon. Den ska klara 40 kg så om den inte pallar för mig får den reklameras!

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Ska du ÅKA??? Trodde du skulle dra den och matte skulle åka!

Tassar&Kramar

Zico-B

2009-01-07 @ 13:47:26
Postat av: Lakrits

Nä, kärran ska vara till att köra in ved i så Matte slipper kånka på vedkorgar från vedboden in. Men jag har provåkt. Fniss. Bild kommer senare.

2009-01-07 @ 14:18:05
Postat av: Wallander

Vad fin kärran är... och säkert ännu finare med dig i :-)







2009-01-07 @ 19:59:34
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0