Internetsök

Mörka kvällar kan man ju inte ägna sig åt sökträning. Men då har Matte kommit på att man istället kan söka på internet efter söktillbehör. Jag behöver ett söktäcke med inbyggd sele så att jag slipper ha kopplet i halsbandet när jag ska visa Matte var figgarna är. Sedan måste jag ju så småningom ha en rullegrej att hänga om halsen. Jag har fått låna en av Zico för att jag ska vänja till mig men så småningom måste jag ju ha en som är min egen. Sist men inte minst behövs ett speciellt koppel utan ögla så att jag inte fastnar i skogen om Matte tappar taget.

Till Mattes glädje hittade hon ett ställe man kan beställa sele från som hon tyckte verkade väldigt bra. De andra sakerna har hon också snokat upp. Matte är inte så dum på sök hon heller - på internet.

Allt detta kommer ju att kosta en slant men Matte har lovat att pengarna hon får in på kanin dummiesar ska gå till mina söktillbehör. Det var en god nyhet tycker jag.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad är det man säger? Jo, att äpplet inte faller så långt....



Vad bra att matte Marie hittade det hon sökte och vad kul för dig att du skall få egna finfina sökgrejor, det är du värd!

2009-01-27 @ 22:37:13
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0