Sjukstuga

De där inkräktarna som Matte har fått i kroppen var inte så lätta att fördriva som hon hoppades på. Ikväll låter hon som en alt i röstläge och hon ser alldeles slokörad ut och svettas och fryser om vartannat. När vi var ute och gick efter att hon kom från jobbet fick hon hänga över ett jakttorn en stund och lite senare sitta på en sten en stund. Det är inte mycket krut i henne för tillfället. Men hon har utlovat bättring bara hon får sova och ta det lugnt. Det innebär tyvärr att sökträningen lyser med sin frånvaro imorgon. Mycket mycket trist tycker både Matte och jag men hon måste ju bli frisk snabbt. En dag i skogen med mycket spring kanske inte är den bästa medicinen. Förhoppningsvis kan vi hänga med på apporteringen på Ängshög på söndag om Matte får vila imorgon. Man får se det från den ljusa sidan att det är helg så att hon kan tillfriskna för på sjukhus verkar man inte bli friskare, snarare tvärtom.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Låter som om din matte hade behövt stanna kvar helt och hållet i sängen ett par dagar för att bli riktigt bra... men se det vet vi, både du & jag att hon inte kan, eller hur?



Synd på spårträningen imorgon... men det kommer flera tillfälle och ang söndag så får inte din matte känna sig tvingad för att vi skall få skjuts med er... det kommer flera tillfälle för oss oxå!

2009-01-30 @ 23:47:21
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Anonym

Krya på dej Marie!

Lakrits: Ta hand om matte - låt henne sitta på en stubbe eller hänga i ett jakttorn och ta sen en halvtimmes-runda på egen hand :D

Tass&Kram

Z&H

2009-01-31 @ 16:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0