Spillepengen och lördagsmys hos Lindeblads

Strax innan tresnåret bar det av till Malmö. Där fiskades Wallander och Helene upp utanför porten och det bar av till Spillepengen för att jag och Walle skulle få springa av oss. Och det gjorde vi med den äran!



Vi poserade lite också



Sedan placerades vår medhavda and ut och vi fick hämta den. Det blev inte några bra fartbilder (kan bero på att vi inte höll så bra hela vägen in utan skulle stanna på vägen för att undersöka anden). Men lite sittande bilder blev det.


Wallander med anden


Jag med anden

Efter andhämtningen tränade vi lite på min lösrulle med Helenes hjälp. Tror jag börjar fatta nu att jag ska få något av figuranten som jag ska springa tillbaka till Matte med. Just nu är saken en bit trädgårdsslang men jag antar att det blir något annat sedan. Så när jag har kommit tillbaka till Matte får jag koppel på och hon säger "visa". Då ska vi springa ut tillsammans. Fortsättning följer väl imorgon för då ska vi träna sök!

Efter spillepengen åkte vi hem till Wallanders place. Jag följde med upp medan Matte stannade i garaget en stund och tvättade bilen. Jag fick käk av Helene och sedan började hon laga mat till tvåbeningarna. Wallanders Far Anders fyllde år idag och Matte hade fixat prinsesstårta som tydligen är Anders farvorit. Efter middag och tårta skulle det tittas på handbollsmatch på tv. Matte låg och läste i soffan men plötsligt hade hon somnat och precis som hon brukar var hon i princip oväckbar. Jag gick ut en runda med Wallanders lillmatte Frida och hennes kompis. När vi kom tillbaka slickade jag Matte i ansiktet och då vaknade hon fast hon var jättesömnig. Efter en lång uppvakningsprocess kunde vi till slut tacka för en trevlig kväll och bege oss hemåt.

Det blev ju en helkul eftermiddag och kväll. Jag och Walle har lekt en massa och Walles älg Helge fick sig en ordentlig omgång när vi hade dragkamp om hoom. Men nu är jag jättetrött och om jag ska orka upp imorgon och träna får jag minsann lägga mig bums. Detsamma gäller nog Matte!


Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Vilka fina bilder! Du ser nästan ut som en varg på den första bilden (för det är väl du som jagar Walle och inte tvärtom...?) Ni verkar ha tagit till er miljöträningen ni hade i Helsingborg för bänken verkade ju inte vara något problem att klättra upp på. Fina andbilder också. Ni verkar ha haft en riktigt härlig dag. Hoppas du orkar imorgon.

2009-01-24 @ 23:40:04
Postat av: Wallander

Tack själva för en härliger eftermiddag/kväll och det låter bra att ni känner er hemma hos oss!



FAR har aldrig ätit en godare prinsesstårta hälsar han. Gott betyg alltså till din matte.



Vilka fina bilder det blev på oss... jag har redan "lånat" ett par av dom (tror det var ok).



MOR berättade att du var jätteduktig varje gång du sökte upp henne på lösrulletränandet... uppeifrån min utsiktsplats så såg det ut som om att du hade väldigt roligt. Hoppas det blir kuligt för er imorgon!

2009-01-25 @ 00:16:13
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: niño

Ha ha ha ja

man blir härligt trött av att vara ute med vovvar!

Så du har inte några kommentaren till handbollsmatchen då? (o:

Duktiga ni är med ankor o grejor när ni tränar. Sök är toppenskoj!

Maria o Niño

2009-01-25 @ 13:19:27
URL: http://mimio.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Jag såg inte på handbollen, jag hade fullt upp att umgås med Wallander. Matte sov, så engagerad är hon. Matte tycker bollar är otäcka, särskilt om de kommer flygande mot henne. Jag gillar bollar men bara när jag själv får hämta.

2009-01-25 @ 18:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0