Världens bästa lekplats

Igår var vi på äventyr i Helsingborg. Tidigt som attans bar det av hemifrån och till Malmö där vi fiskade upp Wallander och Helene som stod redo utanför porten. Vid nio var det samling vid ett ställe som heter Entek i Helsingborg. Det är gatukontorets uppställningsplats för allt möjligt som man kan behöva i en stad. Och det var såklart Göran och Bea som låg bakom dagen. De har tydligen tumme med någon som ordnar så att de får vara där när de vill och träna.

Efter lite väntan i bilen fick jag och Walle komma ut och kolla in stället. Jösses vad lajbans det var. Jag var en smula försiktig i början men sedan släppte jag loss helt. Där fanns allt möjligt roligt man kan tänka sig. Vi sprang på rör, kröp in i cementgrejor, sprang upp och ner "asfaltbacken", kutade uppför rangliga metalltrappor, klättrade upp på stora skyltar mm mm. Bea klättrade upp på allt och var jätterolig. Och Matte hjälpte mig lite på traven när jag blev osäker. Så kul har jag sällan haft!


Wallander och Bea uppe på cementrören.


Jag, Walle och Helene på en stor skylt där det står Helsingborg.


Höghöjdsträning!  

Efter allt runtfräsande behövdes en liten paus i bilen. Men sedan blev det lajbans igen. Vi fick göra ett litet sök var. Två figgar låg gömda och det gällde att trava på tills man fick känning av dem i vinden, sedan var det pang på och hitta dem. Det tyckte jag var jättekul. Hoppas det blir mer av den varan framöver!

På eftermiddagen var vi på Helsingborgs brukshundsklubb. Där tränade vi apportering. Jag fick inte göra jättemycket för vi tränade på att jag ska gå snyggt fram till platsen där jag ska apportera. Det är inte lätt när man är ivrig. Men det gick väl hyfsat ändå tyckte Matte.

Vid fyratiden stallades jag och Wallander in i bilen och lite senare bar det av söderut igen. Jag var så trött, batterierna var helt slut. Även Wallander var trött så vi sov hela vägen till Malmö. Sedan fortsatte jag sova när Wallander hade hoppat av. När vi kom hem gick jag direkt in och sov tills Matte väckte mig och tog ut mig i trädgården. Men i morse var jag piggelin igen och redo för en ny dag.

Hoppas vi kan göra om Entek framöver för både Matte och jag tyckte det var riktigt riktigt kul!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Sååå kuligt vi hade det igår alltså, jag hoppas oxå att vi får göra om det snart. Jag trodde faktiskt att jag skulle vara fegare än vad jag var... tänk att man inte ens känner sig själv riktigt.



Tusen tack för skjutsen, det var mysigt att få lov att värma dig när du sa att du frös :-)

2009-01-05 @ 00:29:11
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Nä, det är inte lätt att känna till alla egenheter man har. Jag tyckte att vi hade fint team-work som vanligt!



Snällt av dig att värma mig. Inte ofta jag är frusen men dagen var lång.

2009-01-05 @ 17:10:26
Postat av: mimio

Hej Marie o Lakrits

TAck för kommentar på min blogg. Det värmer ska ni veta.

Det var en härlig dag på Entek! ((o:

Jättebra ställe att träna vovvarna på!

Vilken fin blogg du har här. Ska kolla runt lite mer o läsa.

Riktigt kul att träffa er och hoppas vi ses framöver igen.

Klappa lakrits från oss!

/Maria o Niño

2009-01-06 @ 13:15:18
URL: http://mimio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0