Världens lugnaste helg...

...ja faktiskt lite i lugnaste laget för min smak. Det har inte hänt mycket mer idag än igår och igår hände det inte mycket heller. Matte säger att det är bra för mig att vila men jag vet inte om jag håller med. Bara för att bevisa hur pigg jag känner mig så bar jag hem en rejäl stock på promenaden ikväll.


Att det blev lite suddigt beror inte på att kameran är dålig utan på min höga hastighet och att Matte fick springa för att hinna ta bild på mig :)

Nästa helg hoppas jag verkligen att det händer lite roliga saker, då är jag ju alldeles jättefrisk tror jag.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Oj, ja det var mig då en rejäl bit du kånkade hem på, så du är nog rätt frisker :-) Men jag tror nog att matte din faktiskt vet bäst denna gång.



Men har du tänkt på en sak... när nästa helg kommer så skall inte våra mattar jobba på flera veckor :-) Så bra det skall blii då då!



Nä nu får jag ta hand om LILLEBROR så att MOR kan få dammsuga ifred.



Puss po daj!

2009-07-19 @ 22:38:58
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Medicinpinnen

Jag förstår att du måste hålla högt tempo för att balansera upp den stora grenen. Men jag är inte förvånad. Jag vet din potential.

2009-07-19 @ 23:02:09
Postat av: Elliot

Ja ja vet oxå din pota...pote...äh jä-la ord!Vad jag vill ha sagt e att du är såååå stark! Som värsta pippi-långstrumps-hunden =)

Å när ser att du har börjat släpa hem sådana där jättestockar - ja då vet man att du börjar bli helt jättefrisk :D

Min husse trodde att bilden var lite fusk ....men han känner ju heller dej så bra som jag gör,så jag fick berätta att du brukar dra hem hela träd o så.

Å JAG ÖVERDRIVER INTE ;/

2009-07-20 @ 10:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0