Vattenliv

Idag har ju varit så varmt att om jag inte hade haft tillgång till vatten så hade pälsen blivit för stor för hela jag hade skrumpnat ihop som ett russin. Jag har tillbringat dagen i eller vid vattnet mest hela tiden. Har badat många gånger. Vildhusse ville bada med mig men jag tycker det är konstigt att bada med tvåbeningar, är ju van att Matte står på stranden när jag badar. Men kanske jag kan vänja mig.

Även kvällspromenaden blev en våt historia för vi gick runt sjön på lite omvägar. Sedan fortsatte Matte vattentrenden med att tvätta bilen! Nu ser man ju att den är blå och att där är en bakruta! Det kan ju underlätta faktiskt. Och efter biltvätten blev det blomvattning.

Knappen är väldigt varm och trött och jag tror det är för att han aldrig badar. Han gillar inte alls vatten och det har jag ju svårt att förstå. Jag tror han skulle piggna till ordentligt om han tog sig ett eller flera uppfriskande bad! Men tro mig, jag har försökt locka ut honom i dammarna i flera år utan framgång.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Du har då det lyxigt som kan bada mest hela tiden. Synd att du inte kan locka med varma & trötta Knappen... tror oxå det skulle ha varit skönt för honom. Men man kan inte tvinga någon till något som dom inte vill, det blir aldrig bra.



Vad bra att bilen nu är blå & grann igen!

2009-07-02 @ 22:49:13
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Medicinpinnen

Lyckans dig som kan bada så mycket. Önskar att jag också kunde det. Men jag sitter instängd inomhus och jobbar hela dagarna. Tjänar för all del lite pengar. Det kan man ju i och för sig glädja sig åt. Och det är ju fina kvällar. Men det hade allt varit skönt att få bada på dagarna som du gör.

2009-07-02 @ 23:35:02
Postat av: Malin

Hej Mycket rolig igenkännande läsning var ute o surfa lite o hämna på din blogg jätte kul att läsa. Ha det gott i värmen//Malin o Turbo

2009-07-03 @ 14:49:51
URL: http://flatojakt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0