Det går vilt till...

...i min skog ibland. Jag är faktiskt riktigt trött efter helgens aktiviteter. Idag kom Wallander hit med Mor och Lillmatte och även Lillebror Beck hängde med. Det är allt en liten envis rackare han och när han inte får som han vill så jamar han. Ska bli spännande att se hur han tar sig. Han har redan blivit en smula större faktiskt jämfört med sist jag såg honom. Men han är en liten plutt ännu. Fast han tror han kan allt som vi stora kan. Jösses alltså...

Idag skulle det apporteras vilt minsann. Det låg fåglar på tining i natt och de fick följa med ut i skogen. Först fick Walle hämta in fem stycken, sedan var det min tur. Leveranserna var väldigt osäkra idag, fast Matte verkade inte bli så där särskilt sur faktiskt. Kaninen var äcklig som vanligt. Någon bra bild på mig blev det inte för jag släppte den ungefär varannan meter. Men Wallander höll bättre tag


Visst ser kaninen dö äcklig ut. Jag lovar att ingen tvåbening skulle vilja hålla den i munnen!

När vi hade härjat klart med viltet övergick vi till att träna med mina fina färgglada dummiesar.


Visst är dom tuffa?

Så kommer några bilder på lille knatten


Ivrig!


Uttråkad?


Wallander och Mor i vår grönskande trädgård.

Efter fika med jordgubbar åkte Wallander med flock hem igen och resten av eftermiddagen gick Matte mest och hängde med sitt värkande huvud och påtade lite i trädgården och med blommorna inomhus när regnet satte in. Ganska skönt att ta det lugnt faktiskt. Nu är helgen försvunnen och det är fem hela dagar tills det kan bli tal om helg igen. Suck. Men sån´t e livet. Lika bra att krypa till kojs med en gång!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Tack för att vi fick komma & "jaga" bl a vilt hos er idag. Jag är nästan själv förvånad över hur bra jag jobbade idag. Det var bara den stora truten som vållade mig litta problem.



Vad fina dina linjetagsdummiesar var innan vi började använda dom :-(



Flocken min hälsar och tackar för jordgubbsmysandet efter träningen.



Gällande LILLEBROR så hoppas jag att han uppför sig bättre nästa gång... det verkar lite som att han måste pipa när han utsätts för nya miljöer och när han inte får vara med där det händer.



Vi ses redan imorgon... skall bli kul att se om MOR kan få stoppsignalen att fungera som den skall på mig... vi har ett litet dilemma där (oxå).

2009-06-07 @ 23:40:05
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Zico-Bus

Hej hopp!

Låter faktiskt kul det där med jaktträning - så länge ni använder dummies - lik av fåglar och kaniner kan ni få hämta själva :(

Det blir spårträning till helgen - lördag på Revinge. Matte hör av sig med vägbeskrivning.

Egentligen skulle vi träna ikväll, men matte är lite ynklig - ska till farbror (eller tant) doktorn imorgon. Hoppas dom kan laga henne :)

Tass&Kram

Zico

2009-06-09 @ 19:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0