Glädje och sorg...

...men mest glädje såklart!

Igår kom Syster Yster och hon blev varmt välkomnad av mig.



Dagen gick faktiskt ganska snabbt trots att Matte var på jobbet. Jag badade, svansade, gnagde märgben, var på promenad och busade med Yster.



Matte kom först vid halv elva tiden på kvällen och då var hon väl lite lagom mör. Så småningom kom vi iväg hem till Solgläntan för lite välbehövlig sömn.

Idag började vi med morgontur och så körde vi och handlade lite. Matte schasade ut mig ur huset direkt för att jag inte skulle väcka Yster. Men jag ville ju väcka henne! När vi kom tillbaka hade jag laddat och jag lyckades alldeles utmärkt med att få ner henne från ovanvåningen snabbt!

Dagen har bara runnit iväg. Den ljusaste dagen på hela året. Det sorgliga är såklart att det går mot mörkare tider från och med imorgon. Och så åkte Medicinpinnen hem idag. Men annars är allt glatt. Matte är ledig från jobb i veckan och det är ju toppen. Och även om det går mot mörkare tider så är det faktiskt långt till dystra novemberdagar och mörka vinterkvällar!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Inte deppa redan över att det går mot mörkare tider igen. Vi skall först få njuta av massor av fina härliga sommarkvällar, det har jag bestämt.



Vad härligt att du får rå om Syster Yster lite oxå och att matte skall vara lite ledig i veckan.

2009-06-22 @ 19:48:52
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0