Spårhunden rapporterar

Det här med att spåra människor är inte alls dumt! Jag börjar bli riktigt biten! Idag fick jag spåra Zicos Matte istället för min egen men det gick minst lika bra! Idag fick vi nämligen fint besök av Zico och Heléne vid tiosnåret. Spår traskades ut på direkten, Matte gick till Zico och Heléne till mig. Sedan fick vi göra uppletande medan spåren låg till sig. Jag plockade in sex stycken föremål och alla var nöjda och glada. Därefter var det dags för mitt spår som var riktigt riktigt roligt.

Efter Zicos spår som också gick riktigt bra så blev det lek och fika. Vi råkade ha sönder en leksak så den måste till kirurgen säger Matte. Det fixar hon förhoppningsvis så att den kan hänga med i svängarna igen.

Vi avslutade med promenix innan det var dags för besökarna att bege sig hemåt. Då gav vi oss också ut på en liten tur för att uträtta lite ärenden. Därefter blev det trädgårdsarbet, vilket jag tycker är rätt trist men jag vilade mig och gnagde märgben.

Ikväll blev det korvgrillning hos Dagis och mys framför brasan. Nu är vi hemma på Solgläntan och jag är faktiskt trötter efter dagens aktiviteter. Måste vila mig i form tills imorgon när Wallander kommer.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad roligt att det går så bra för dig att spåra människor och leta upp saker oxå.



Jag förstår att bläckfisken måste till kirurgen... jag såg den på bordet idag, men den är inte värre än att den snart kommer att vara fit for fight igen när din matte lagt sina operationshänder på den.



Härligt med korvgrillningskväll... det var nog det som jag luktade ända hit till stan igår kväll och jag blev jätte sugen.

2009-06-07 @ 14:37:56
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0