Strandspring

Ikväll åkte vi till Lomma och tränade. Där träffade vi på Ann och Elliot och Pärla som är Lottas nya flattevalp och dessutom Becks syster. Hon var allt en tuff liten prinsessa. Rätt så rolig faktiskt!

Träningen gick bra men bäst av allt var att vi efteråt körde ner till havet med Ann och Elliot och tog en strandtur. Tyvärr hade Matte inte kameran med men jag och Elliot ägnade oss åt tångbad, vattenspring, sandfräsning mm. Jag rastade några lata ankor också. Fniss. Det var glest med folk där som tur var för vädret var kanske inte det bästa i tvåbeningstycke. Men jag och Elliot hade inga klagomål på det inte, vi hade det toppenkul!

När vi kom hem var vi ute en liten stund men vi blev helt anfallna av svarta äckliga små flygfän som kallas knott och som bits som f-n rent. Så det blev en snabb reträtt in i stugvärmen och nu känner jag mig alldeles lagom färdig för sängen!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad härligt med strandbus... ja det blev inget Lommabesök för mig tyvärr, MOR var tvungen att jobba ända tills midnatt, men det går fler tåg.



Bra att ni gick in så att ni inte blev helt anfallna av knotten.

2009-06-17 @ 19:06:01
Postat av: Lakrits

Till midnatt! Har hon fått helt fnatt eller??? Vi kan kanske ta en svängom till midsommar? Vi har ingen stång att dansa runt här men vi har ju en jättestor cypress som duger fint!

2009-06-17 @ 21:22:51
Postat av: Elliot

Jaha då försöker jag att skriva idag eftersom det inte funkade igår....å då skrev jag så här:



Hej din busis!

De e nog bara två tokiga flatte-tottar som vi som har lust med havsbad när det blåser som f-n,ganska kyligt o klockan är över åtta på kvällen(dessutom en massa härlig o väldoftande tång =)).

Jag har lämnat små trevliga högar av sand lite varstans men det verkar inte så poppis....varför klagar dom?!Det blir ju garanterat halkfritt här inne hihi!!!

Det blev en riktig toppenkväll tycker jag o inte blev det precis sämre av att man fick snusa o totta lite på det där lilla levande mjukisdjuret....Pärla heter hon visst mmmmmm.

Pussingar från E

2009-06-18 @ 13:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0