Innehållsrik dag

Dagen började tidigt. Redan fem masade sig Matte ur sängen. Det blev frukost och fix och sedan gick vi en runda alla inkl Knappen som ju sover över hos oss. Sedan var det packning och iväg och på vägen lämnades Knappen av. Han blev glad att återse sin Matte men han stortrivdes hos oss också!

Halv åtta var det samling i Fulltofta vid Mörkrets väg där söktävlingen gick av stapeln. Matte var figurant och jag låg i bilen. Det var lite trist men jag spanade på folk och hundar som gick förbi och så vilade jag mig en hel del.

När söket var avslutat körde Matte och jag till Dansebanan där vi gick spår som Matte fixade till igår. Det gick väl sisådär i en vinkel men annars var det bra. Fast spåret vi gick igår morse var strået vassare när det gäller min näsinsats. Men fantastiskt att få gå två spår samma helg. Matte funderar nu även på att ta med en blodflaska till Stockholm nästa helg. 

Vi åkte till klubben när söket var klart och där åt  Matte en delikat lunch. Sedan hem på lite omvägar, bland annat var vi in om Elliot och lämnade födelsedagspresenter. Jag och Elliot lekte lite i trädgården också men det blev lite tokigt för jag bara skällde hela tiden för jag var uppjazzad och så tyckte Elliot jag luktade gott såklart. Vi får leka mer när jag är badad och det har lugnat sig lite. När vi kom hem var det ut i skogen och springa, sedan ner till Mattes föräldrar. Där fick hon mat och så gick hon igenom en massa gamla fina saker som Vildhusse har ärvt från någon släkting i Stockholm. Det blev många fina saker som följde med oss hem och Matte var så glad. Tack snälla Vildhusse för alla fina saker som vi får packa upp imorgon för ikväll orkar vi inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0