Tufft men kul

Ja, så kan man väl sammanfatta dagens sökträning vid Klåveröd. Vi höll till vid dammarna. Det var lite strul med områdena innan vi kom igång men sedan gick det som på räls. Backe upp och backe ner. Tuff terräng är där minsann i Klåveröd. Men jättekul också.

Jag fick köra sist eftersom mina dofter annars kunde förvirra mina träningskompisar. Matte var inte figge åt killarna idag mer än sista på Zico så hon passade på att ta lite kort.
Här är Toss och Carina:


Alltid full fart med Toss...

Och här kommer bilder på Zico & Heléne:


Full fart även här...


Matte, jag har hittat figge där ute!


Fort går det också när det är påvis...


Fast de kan gå vanligt också i skogen!

Speedy var också med och Curry men där blev det tyvärr inga bilder. Mig hann inte Matte fota av förklarliga skäl men Heléne tog lite bilder som vi kanske kan norpa från Zicos hemsida sen eller efterfråga per mail. I vilket fall gick det himla bra för mig idag också enligt Matte. Hon är så nöjd. Jag hämtar in rullen som jag får av figgen och lämnar den till Matte. Sedan springer vi ut tillsammans till figgen och där blir det bus och godis. Superkuligt! Fast jag har nog inte fattat precis allt än, har ju liksom ingen rutin än. Men med erfaren handledning känner vi oss helt trygga i sökskogen.

Zico sjöng för mig idag när vi satt i bilarna. Han ville så gärna träffa mig  sade han men se det gick ju inte för sig. Men en fin sång var det han sjöng i alla fall.

När vi kom hem gick vi promenad och sedan stack vi till Mattes föräldrar för att Matte skulle fixa kanindummys som var beställda. Det blev korvgrillning också när vi stannade och jag och Knappen fick njuta av en grillad var. Sedan snackades det och planerades och vi kom inte hem förrän jättesent. Därför är jag uppe fast klockan är sent men nu måste jag lägga mig.

Kommentarer
Postat av: Rapport från syster Vicka...

Hej där syrran...kul att du varit i skogen du med, fast du kanske har gjort viktigare uppdrag! Vi har bara letat tygpåsar...och dessutom så låg det snö på marken vilket gjorde det hela lite svårare + att det fastnade snö när man bar hem dem. Lite roligt var det, för syster Salsa var med på träningen - där är det fläkt och fart må du tro!

Vi ses väl snart säger matte, men jag vet inte så noga...men hon säger så i alla fall! Hon säger också att jag måste påminna henne om din dymmy som husse kastade upp i träden på förra träffen. Vi får se om jag kommer ihåg det...!



Pussa på din matte, hon är visst också duktig har jag hört!!



//Vicka m flock

2009-03-08 @ 20:25:08
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Wallander

Jag tycker det verkar som om det är mest full rulle på era sökträningar. Bra kondis verkar oxå att krävas.



Dummiesarna blev uppskattade till farsan min! De är så fina när de är alldeles nya...



Det var länge sedan vi var på korvarunda, vi får ta en tur när du slutat med löperitramseriet.

2009-03-09 @ 22:02:36
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0