Välparfymerad

Matte kom hem tidigare än vanligt. Men inte för att hon hade migrän utan för att hon var på utbildning och den slutade lite tidigare än planerat. Så efter en promenix bar det av till Lomma. Mattes plan var att vi skulle hinna träna innan det kom andra och upptäckte hur fantastiskt gott jag luktar med min parfym á la löp. Men tji fick hon för efter en halvtimme kom Elliot med Matte. Min hals blev lång som ett teleskop och Matte gnölade över att jag inte var koncentrerad. Jooodå, det var jag...på Elliot.

Men överlag gick träningen bra. Matte hade supermaskigt godis och då är jag motiverad till tusen. Det var torkad rökt skinka i tunna skivor som gällde idag. Delikat vill jag lova.

Efter träningen åkte jag in i buren och Matte traskade runt och pratade med de få som trotsade blåsten. Och jösses vad hon blev undersökt av Zico, Wallander och Elliot. Hon hade väl fått lite av min parfym och mina polare har bra riktigt bra näsor så de drog väl snabbt slutsatsen att jag måste lukta ännu mycket godare. Men vad hjälpte det när jag var inburad? Nästa vecka säger Matte att vi måste hoppa över träningen för då kan det gå illa om jag råkar komma för nära grabbarna. Och för all del, mamma vill jag inte bli, det verkar rent för besvärligt och inte alls lajbans. Nä, jag har det bra med Matte. Men sökträning blir det till helgen trots löp så det kunde varit värre ställt.  

Kommentarer
Postat av: Wallander

Mm, jag kände din doft direkt när jag kom ur bilen... men jag hittade dig inte :-(



Sedan blev jag skitglad när din matte kom bort mot oss... men jag blev väldigt konfunderad... och undrade var du fanns. Fy vad tjaskigt att vi inte fick träffas idag. Men 3 veckor går snabbt och när du är färdiglöpt & badad så får vi se till att ses meddetsamma.



Det var i alla fall kul att få träffa din matte och få smaka på ditt nya smarriga godiset. Var var det nu det var inköpt?

2009-03-05 @ 23:44:07
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Zico-Bus

Jag letade också efter dig och precis när matte bad mig hoppa in i bilen, trodde jag att jag hade hittat dej och pep iväg snabbt som vinden. Lite snopen blev jag när jag upptäckte att det inte var du - inte ens färgen var rätt. Såg på några meters avstånd att det var Tove och vände slokörad därifrån .... precis då kom jag nämligen på att matte nog inte uppskattade min utflykt :(

Lite sur var hon, men det gick över :)

Tassar&Kramar

Ziiiico

2009-03-06 @ 09:10:18
Postat av: Lakrits

Inte lätt att se när det är mörkt. Dessutom hade jag väl avlagd doftspår längs vägen som förvillade dig. På lördag kommer jag men misstänker starkt att vi inte får umgås så mycket då heller. Mitt sociala liv blir väldigt inskränkt när jag löper. Fast idag fick jag leka lite med en tik vi mötte i skogen och det gick fint.



Walle, Matte har köpt godiset på Willys. Det är egentligen människogodis. Inte så billigt men det är ju inte vårt godis heller så hon tyckte det kunde kvitta. Fettsnålt är det också och skinka måste ju vara nyttigt. Vi kan susa in om vid tillfälle och köpa en "provpåse" till dig.

2009-03-06 @ 09:24:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0