Var tog våren vägen?

I  morse snöade det. Matte sprang ut och hämtade in sina blomkrukor och morrade över vädret.  Och hon har varit lite gnällig över att påskliljorna i rabatten verkar ha gett upp andan. De ligge ner och är alldeles slaka. Trist. Det blev väl för mycket med kylan och snön just som de skulle ge sig till att slå ut nästan. 

Visst tycker jag också det är synd att kylan biter sig fast igen. Det innebar till exempel att det inte blev någon träning idag för Matte tyckte det var så isigt. Förresten så blev det mörkt också. Men nästa vecka är det sommartid och ljust läääänge.

Matte håller på och packar. Jag tycker hon är lite störig som inte kan bli klar så att vi kan lägga oss för jag är lite trötter. Det är Matte med och då fattar jag liksom inte varför hon yrar runt och gör lite allt möjligt istället för att bli klar. Men det är lite typiskt Matte.

Det ska bli himla skoj att komma till Syster Yster men jag tycker ju resan är lite jobbig. Fast vi åker med ett sent tåg och då brukar det vara himla lugnt och inte alls trångt. Dessutom har vi ju två platser i sedvanlig ordning. Jag åker som barn så jag får en extra plats bokad till mig så att det inte ska bli så trångt för mig att ligga.

Tydligen är det kallt i Stockholm. Enligt Yster är det snö i skogen så något spår blir det nog inte. Får väl vila mig en vecka från det då. Jag hoppas dock det blir lite andra aktiviteter och det blir det säkert om jag känner Matte och hennes syrra rätt.

Jag lovar att rapportera från storsta'n. Kameran är också med, förhoppningsvis kan det bli en del bilder.

Tass & kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0