Bevattning av Lakritsön

Jag tyckte björngräsen ute på ön såg så torra ut idag så jag bestämde mig för att vattna dem lite. Så jag simmade ut till min ö, skuttade upp där och skakade mig riktigt ordentligt.



Sen var det dags att simma i land igen och då ser det ut så här...



Allt det som flyter på ytan är mat till fiskarna som ska ner på botten. Om jag simmar runt sjunker det så Vildhusse är bara glad åt att jag härjar i dammen där.

Ikväll blev det Lomma igen men idag var det vanlig lydnad som stod på schemat. Jag hade en riktigt obstinat dag enligt Matte. Skällde på henne när jag låg platsliggning. Hihi. Och så smet jag iväg från min postering när jag skulle sitta kvar. Elliots Matte var allt en förrädare för hon hjälpte Matte att hålla efter mig och hon skvallrade också. Fy för. Fast jag gillar henne för det mesta.

När jag väl släpptes upp efter straffkommendering medan Matte körde Ann & Elliot var jag väldigt taggad och själva träningen gick bra. Kunde dock inte stjäla till mig en enda extra godis från pinnen för Ann vaktade den. Fast det regnade rätt rikligt med godis ändå.

Efter träningen poserade Elliot på en sten:



Nu är kvällen snart slut och natten tar vid. Jag ska sova gott i sängen och Matte med hoppas jag. Nu ska Matte bara jobba en dag till sen är hon ledig i dagarna fem. Hurra hurra hurra vad vi ska ha det bra!!!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Kanske lydde du för mycket igår eller så lockade Elliot mer idag än jag igår.



Verkar ha slutat rätt bra i alla fall!



Morsan min skall oxå bara arbeta 1 dag till och sedan väntar 4-dagars ledighet, toppen tycker jag med.



2009-05-20 @ 00:24:31
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Vi e allt lite störiga ibland hihi! Du såg faktiskt lite snopen ut när min matte sa åt dej på skarpen - å så har jag det jämt =( ....nä skoja bara =D

Men det var jättebra att matte fick lite "exercis"lr vad de kan heta.

Lyckos dej Wallander o resten av familjen för ni ska ju hämta lillebror....vill oxå ha....

Zez



2009-05-20 @ 09:46:25
Postat av: Lakrits

Det var nog så att jag var för lydig i måndags. Eller jag tvingades att vara lydig och då pös det över igår. Dealen var att jag skulle göra bra ifrån mig på jaktlydnadskursen för att få fortsätta apportera. Matte sade inget om vanlig lydnadsträning. Så jag tror mer det var så än att det hade med Elliot att göra för jag smet inte till honom eller så. Jag bara skällde på Matte och hittade på hyss.

2009-05-20 @ 11:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0