Lite hoppfullt igen

Glada nyheter! Matte får en femdagarsledighet senare i månaden. Hon hade fyra sedan innan men har lyckats utverka en ledig dag till. Jippie! Så nu känns det allt lite lättare tycker Matte. Fast trötter är hon fortfarande sedan helgen. Fast idag kom hon hem som vanligt och vi gick en tur med Dagismatte och Knappen. Sedan hem till Solgläntan och pyssla lite i trädgården tills det började skymma. Jag fick vittring på en igelkott som jag fick lust att sätta lite skräck i. Den var utanför tomten men jag ville liksom göra klart för den att det inte ens är till att tänka på att komma innanför staketet!

Jag har också fått snus på en mullvad och börjat gräva ut gången där jag tror den gömmer sig. Matte tycket det blir åverkan på gräsmattan men lite spill får man ta. Vildhusse lät allt lite intresserad när Matte berättade vad jag höll på med, han har nämligen mullvadsproblem hos sig. Men där är svårt för jorden är så kompakt att det blir mycket svårar att få upp vittring på de där små odågorna. Men kunde jag fånga några skulle jag nog bli ännu mer poppis hos Vildhusse.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Amen, nä nu får du allt se till att ta fram det tunga artilleriet, dvs samla ihopa alla dina kompisar så skall vi nog se till att den/dom försvinner för gott.



2009-05-07 @ 19:33:18
URL: http://wallander.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0