Lyckliga jag...

...för idag fick jag göra det jag gillar allra bäst nämligen spåra. Tidigt gick vi upp och åkte till Klåveröd för att vara med i DM i eftersök som SSRK arrangerade. Det var sex ekipage som hade blivit uttagna att vara med baserat på fjolårets resultat. Vilken ära, det kunde man ju inte tacka nej till.

När alla samlats och presenterat sig var det dags för lottdragning. Matte drog B2, vilket betydde spår nr 2 och att vi skulle gå för en domare som heter Benny. Vi åkte långt in i skogen och där fick vi först vänta på den som dragit B1. Det var trist att vänta, nesligt att någon annan fick gå först och varmt började det också bli. Jag var jätteotålig och Matte säger att jag slösade onödig energi där men det kan jag inte hjälpa.

Till sist blev det min tur. Jag kommer faktiskt inte ihåg alla vinklar och vrår för det var många men det var ett roligt men klurigt spår. Jag klarade ut det och hittade fram till klöven med god tidsmarginal men jag snurrade en del på ett par ställen och Matte var svettig när vi kom fram. Jag var också trött men när jag hittade klöven blev jag så glad och nästan ännu gladare blev jag när Matte hällde ut finskuren grillad fläskfilé på marken. Mums mums mums.

Efter spårandet blev det en bra stunds väntan innan allt var klart. Vi gick inte vidare till SM men det hade vi inte heller tänkt att vi skulle. Tanken var att jag skulle få prova på ett elitklasspår och att vi skulle ha kul och så blev det. Jag skötte mig bra, Matte skötte sig bra och lät mig jobba helt i fred och allt var frid och fröjd!

På vägen hem handlades det lite och sedan fiskade vi upp Elliot så att han och jag skulle få umgås medan hans matte jobbade. Och umgåtts har vi gjort i sex timmar ungefär. Jag var rätt trött i slutet måste jag säga men roligt har vi haft! Mycket roligare att ha kompis på besök när Matte jobbar i trädgården än att ligga och vänta på henne själv. Elliot och jag har busat, jagat varandra, grävt, druckit ur vattensprutan, gnagt märgben, käkat grisöra mm mm. Du får gärna komma fler gånger när din matte ska jobba Elliot, det tycker både jag och Matte vore kul!

Sammanfattningsvis har det varit en helt underbar dag men nu är jag så trött så trött och jag måste skynda mig i säng. Även Matte är lite tagen och förhoppningsvis blir det sängen strax också för henne.

Kommentarer
Postat av: zico

Bra jobbat i spåret Lakkan! Nu är det dags att börja med "personspår". Minst lika roligt, det lovar jag!

/Zico

2009-05-17 @ 23:02:20
Postat av: Wallander

Du är sketans bra i spåret alltså och nästa år när du fått ett par sådana här klurighetsspår till i erfarenhetsryggan så kommer du att klara det hela ännu bättre. Jag är jättestolt över att ha en kompis som blivit uttagen till DM och gjort så bra ifrån sig där!



Så klart hade du inte fixat det här utan din mattes stora spårengagemang, hon e allt bra hon oxå!

2009-05-17 @ 23:56:59
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Har en fråga:Hur kan du alltid se så besviken ut....när allt går så bra???!!

Tack för att jag fick vara hos er igår,måste tyvärr och med viss tvekan medge att jag var lite....nåja....ganska trött =)

Matte undrade ifall jag hade skött mej, VA!!!!?? Vad tror hon egentligen?;)

Ses snart,

/Elliot

2009-05-18 @ 12:39:20
Postat av: Lakrits

Det lönar ju sig fattar du väl! Matte tycker jag ser så eländig ut och då får jag något eller så händer det något annat kul. Man är väl inte dum?!



Ja, visst skötte du dig. Inga problem och du får gärna komma fler gånger när vi har trädgårdsdagar.

2009-05-18 @ 23:14:41
Postat av: Vicka m flock

en hälsning från hela flocken som just nu befinner sig på Vännäs Camping i Umeå. Vi är lite trötta just nu efter en riktig genomkörare i skogen - mycket roligare än vad som väntar på torsdag...Clubshow, FRKs årliga evenemang går i Umeå i år. Så flocken har tagit 14 dagars semester och nu far vi landskap ut och landskap in norrut i husbilen, jättekul!



Jag är stolt över en syrra som blivit uttagen i DM för ev. vidare evenemang i SM-spår - ni är otroliga! Nästa år sitter det bara som en smäck om ni ligger i så här!!!

Voffs från oss alla,

Vicka m flock

2009-05-19 @ 20:42:40
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0