Rolig kvällsrunda

Ikväll gick vi en riktigt kul kvällsrunda! Vi snirklade oss nämligen runt på små stigar. Först en sväng norr om vårt hus, sedan runt Ekholmssjön. Vi brukar gå en del av vägen runt sjön men har inte försökt oss på hela någon gång. Där var en massa kullfallna träd att hoppa över och springa på och så tog vi en sväng in i hästhagen också (inga hästar där men en hare!). Så när vi kom till en badvänlig plats längs sjön så tog jag ett stort skutt i från kanten. Så svalkande och skönt efter att ha sprungit hit och dit i en himla fart. Så tillbaka via scoutstugan och till sist kollade vi in hägnet mitt emot huset där det blir finfint att träna apportering framöver.

När vi kom hem fick Matte fnatt och gick löst på ett buskage och klippte ner det. Jag tyckte hon var lite tråkig och när klockan var kvart över nio ansåg jag att det definitivt var dags attt avsluta jobbet. Så blev det också och lite dragkampslek innan vi drog oss inåt i stugvärmen.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Kul kul... ni har det verkligen bra där ni bor, så nära till mullvader, skog & hägn att träna och gå spår i.



Vi bor väldigt olika du & jag... men du helt klart bäst gällande både att ha eget hus & så nära till naturen. Men man kan inte alltid själv bestämma hur man vill bo :-(

2009-05-07 @ 19:42:40
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Men Walle, du har ju fri tillgång till allt som är mitt. Jag delar gärna med mig, det blir bara roligare då! Du är ju stammis här. Till sommaren ska du komma hit när Matte har semester. Och kanske du till och med kan locka ut din flock att passa huset här om vi ska bort ett par dagar!



En nackdel med skogen är att här inte finns några korvstånd! Så det är ju bra att vi kan komma in till din stad ibland och köpa korv!

2009-05-07 @ 22:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0